Sertifikalar Başkan Baysan'dan
reklam
03 Ağustos 2015
Sertifikalar Başkan Baysan'dan

Sertifikalar Başkan Baysan'dan

15 Haziran-10 Temmuz 2015 dönemindeki kurs programını başarıyla tamamlayan Çorlu Belediyesi Spor Kulübü 1’inci Dönem Yaz Okulu yüzme kursiyerlerine, düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi. Törene, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da katıldı

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, yüzme kursiyerleri için sertifika töreni düzenledi. Sertifika töreni öncesi spor okulunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, kurs boyunca öğrendikleri farklı stillerde yüzme kategorilerinden örnekler sunarken, düzenlenen tören ile sertifikalarını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’dan aldılar.

Sertifikaların dağıtılmasının ardından kursiyer ve velilere seslenen Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nun kısa bir zaman zarfında tamamlanacağını belirterek, Çorlu’nun yepyeni profesyonel bir spor tesisi daha kazanacağına ve burada profesyonel yüzücüler yetişeceğine değindi.

Düzenlenen tören, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ve Başkan Baysan’ın kursiyerlerle özçekim yapması ile son buldu. Törende Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın yanı sıra Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, kurs öğretmenleri ile kursiyerlerin aileleri de hazır bulundu.

Yüzme kursları kayıtları hala devam etmekte olup, 2 Ağustos 2015 tarihine kadar Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne ve Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’na müracaatlar yapılabilecek. Kurslarla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 0544 324 56 21 no’lu telefondan irtibata geçebilecek.
Editör : Tuğberk Erdem
2123 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu