Drift Fest Nefesleri Kesti
reklam
03 Ağustos 2015
Drift Fest Nefesleri Kesti

Drift Fest Nefesleri Kesti

Tekirdağ sahil dolgu alanında gerçekleştirilen ve bu yıl üçüncüsü yapılan Tekirdağ Drift Fest 2015, driftseverleri bir araya getirdi. Kavurucu sıcağa rağmen sahil dolgu alanını dolduran Tekirdağlılar, 6 saat süren etkinlikte adeta nefeslerini tuttu.

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan ve yarışlar öncesinde sporculara tek tek başarılar dileyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Driftseverleri, Tekirdağ Drift Fest ile bu sene üçüncü kez buluşturuyoruz. Geçtiğimiz sene, biri Türkiye Şampiyonası olmak üzere iki defa bu alanda yarışlar düzenlemiştik. Bizim burada asıl vurgulamaya çalıştığımız konu, kapalı ve güvenli alanlarda otomobil sporlarının rahatlıkla yapılabileceği ve bununla birlikte normal trafikte kurallara uyulması gerektiği hususudur. Kapalı alanlarda yapılabilen hareketler, normal trafikte büyük tehlike yaratmaktadır. Gençlerimiz, bu sporu seviyorlar. Kapalı alanda her türlü güvenlik önlemleri alınmış durumda. Araçlar, gönüllü olarak geliyor buraya. Bütün drift sporcuları, artık Süleymanpaşa Belediyesi’nin gönüllü neferleri oldular. Bu durum bizlere büyük bir mutluluk veriyor. Son derece memnunuz. Önemli olan konu, bu yarışları güvenlik önlemleri altında ve Otomobil Sporları Federasyonu’na bağlı görevlilerin gözetiminde yapmaktır” diye konuştu.

Başkan Eşkinat’ın konuşmasının ardından Abbas Çimen, Kemal Güvenkaya, Volkan Arısoy, Timur Pomak, Mahmut Elbir ve Erhan Babacan’dan oluşan altı araçlık drift ekibi modifiyeli araçları ile yaklaşık 6 saat boyunca Süleymanpaşalılar’a keyifli anlar yaşattılar.

Tekirdağ Drift Fest 2015 Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır’ın yarışlara katılan drift pilotları ve organizasyon ekibine plaket takdimi ile sona erdi.
Editör : Tuğberk Erdem
2060 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu