4 Gol Atan Tekirdağ Spor, 4'te 4 Yaptı
reklam
06 Aralık 2011
4 Gol Atan Tekirdağ Spor, 4'te 4 Yaptı

4 Gol Atan Tekirdağ Spor, 4'te 4 Yaptı

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Çorlu Spor ile Tekirdağ Spor, Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçın ikinci yarısında 4 gol birden bulan Tekirdağ Spor, oynadığı maçların tamamını kazanarak 4’te 4 yaptı.

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Tekirdağ Spor, ligin alt sıralarında bulunan ve oynadığı 3 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Çorlu Spor’un konuğu oldu. Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynanan maçta gülen taraf, maçın ikinci yarısında 4 gol birden bulan Tekirdağ Spor oldu. Alınan bu sonuçla ilk 4 haftayı kayıpsız kapatan Tekirdağ Spor, şampiyonluk yolunda oldukça iddialı bir konuma geldi.

Karşılaşmanın ilk dakikaları, her iki takımın kontrollü ve karşılıklı ataklarıyla geçti. 20’nci dakikadan itibaren etkili bir oyun sergileyen ve baskısını iyiden iyiye arttıran Tekirdağ Spor, girdiği 3 net gol pozisyonunu cömertçe harcadı. İlk yarının sonlarında kazanılan ve oldukça tehlikeli bir noktadan kullanılan serbest atışı da gole çeviremeyen Tekirdağ Spor, soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

İkinci yarıya hızlı ve daha atak başlayan taraf, yine Tekirdağ Spor oldu. 2’nci yarının 3’üncü dakikasında Barış Pınar’ın ayağından kazanılan golle skor, 1-0 Tekirdağ Spor lehine değişti. Maçın 54’üncü dakikasında yeniden sahneye çıkan Barış Pınar, durumu 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra oyun disiplininden uzaklaşan ve demoralize olan Çorlu Spor savunması, arka arkaya açıklar vermeye başladı. 64’üncü dakikada Burçak durumu 3-0’a getirdi. Tekirdağ Spor son golünü 90’ıncı dakikada bulurken, maçtan da 4-0’lık net bir skorla ayrıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2371 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu