Velimeşe'de Dere Islahı Yapılıyor
reklam
11 Ağustos 2015
Velimeşe'de Dere Islahı Yapılıyor

Velimeşe'de Dere Islahı Yapılıyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Velimeşe Mahallesi’nde dere ıslah çalışmaları başlattı. Dedebal Caddesi güzergâhında bulunan dere yatağında başlatılan dere ıslah ve temizlik çalışmaları son sürat devam ediyor.

Ekipler, dere yatağında kendiliğinden yetişen yabani otlar ile yaşanan çevre sorunlarının çözülmesi için dere alanındaki çöplerin ve diğer malzemelerin temizleme çalışmalarına başladı.

Ekipler tarafından Karamehmet Mahallesi Boncuk Deresi mevkiinde gerçekleştirilen ıslah çalışmalarının diğer ayağı olan Velimeşe Mahallesi’ndeki dere ıslah çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağı bilgisi kaydedildi.

Yapılan çalışmalar hakkında yapılan açıklamada; “Dere yatağı temizleme çalışmalarımız, Karamehmet Boncuk Deresi mevkiinde başlayarak ilçenin ihtiyaç duyulan bölgelerinde devam etmektedir. Son olarak Velimeşe Mahallesi Dedebal Caddesi güzergâhında bulunan dere yatağının ıslah çalışmaları yapılmaktadır. Çalışmalar çerçevesinde dere yatakları içerisinde birikmiş olan atık çöplerin ve diğer malzemelerin çıkarılarak kötü görüntünün oluşumu engellenecektir. Bu anlayıştan hareketle Ergene İlçesi’nin daha yaşanabilir modern bir yapıya kavuşmasını sağlamak ve ilçe sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.
Editör : Tuğberk Erdem
2561 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu