Maçtan Daha Çok, Çalınan Düdükler Konuşuldu
reklam
06 Aralık 2011
Maçtan Daha Çok, Çalınan Düdükler Konuşuldu

Maçtan Daha Çok, Çalınan Düdükler Konuşuldu

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 12’nci Grup’ta mücadele eden Çorlu Gençlerbirliği ile Adapazarı Spor, Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç sonrasında, iki takımın sahada verdiği mücadeleden çok çalınan düdükler konuşuldu.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 12’nci Grup’ta mücadele eden Çorlu Gençlerbirliği ile Adapazarı Spor, ligin 9’uncu haftasında karşı karşıya geldi. Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda yapılan maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrılan Çorlu Gençlerbirliği, puanını 11’e çıkardı. Bu sonuçla Çorlu Gençlerbirliği, 4’üncü haftada oynanan Sultanbeyli Belediye Spor maçından bu yana süren gol orucunu da bozmuş oldu.

Maça, her iki takımda kontrollü başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk 15 dakikanın ardından deplasman takımı Adapazarı Spor, etkisini arttırmaya başladı. Arka arkaya gelişen ataklar sonucunda konuk ekip, maçın 24’üncü dakikasında Zülküf’ün ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren daha istekli bir oyun sergileyen ve sürekli hücumu düşünen Çorlu Gençlerbirliği atakları, hakem engeline takıldı. Ev sahibi takım aleyhine çalınan düdükler tribünlere saç-baş yoldurturken, sarı kartlar adeta havada uçuştu. Çorlu Gençlerbirliği ataklarına karşı direnmeyi başaran Adapazarı Spor, soyunma odasına 1-0’lık sonuçla gitti.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Çorlu Gençlerbirliği, üstünlüğü eline aldı. Rakip kaleyi üst üste zorlayan Çorlu Gençlerbirliği forveti, Adapazarı Spor kalesini adeta ablukaya aldı. Bu arada Gençlerbirliği aleyhine bir biri ardına çalınan hatalı düdükler, maçı seyretmeye gelen sporseverleri çılgına çevirdi. Maçın 55’inci dakikasında Çorlu Gençlerbirliği’nden Yunus, sağ kanattan rakip sahaya dalarak topu kaleye doğru ortaladı. Yapılan ortayı iyi takip eden Bekir’in vuruşunda top, çok az farkla auta çıktı. Gençlerbirliği aradığı golü, maçın 65’inci dakikasında buldu. Emrah’ın ceza sahasına yaptığı ortayı golle sonuçlandıran Mehmet, skora denge getirdi. (1-1) Bu dakikadan sonra moral bulan Çorlu Gençlerbirliği, galibiyet için yüklenmeye başladı. Adapazarı Spor ise kontra ataklarla yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendirmeye çalıştı. Maçın 76’ncı dakikasında, bu sefer Burak sahneye çıktı. Çorlu Gençlerbirliği’nin ilk golünü atan Mehmet’in sol kanattan geliştirdiği atakta Burak, ceza sahası içerisinde topa sert vurdu. Ağlarla buluşan meşin yuvarlak, skor tabelasına da 2-1’lik Çorlu Gençlerbirliği üstünlüğünü yazdırdı. Bu dakikadan sonra takımlar, karşılıklı olarak geliştirdikleri ataklardan gol çıkaramadılar. 4 dakikalık kayıp zamanın oynanmasının ardından, müsabaka Çorlu Gençlerbirliği’nin 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Maç sonrasında, iki takımın sahada verdiği mücadeleden çok, ev sahibi takım aleyhine çalınan hatalı düdükler konuşuldu.

Editör : Tuğberk Erdem
2475 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu