Görkem Mimari Tasarım, Gölcük Meydanı'nda Açıldı
reklam
11 Ağustos 2015
Görkem Mimari Tasarım, Gölcük Meydanı'nda Açıldı

Görkem Mimari Tasarım, Gölcük Meydanı'nda Açıldı

Bilgi ve teknolojinin sürekli güncel tutulduğu, kendi alanında mesleki ve akademik çalışma yapan uzman kişilerden oluşan Görkem Mimari Tasarım, Reşadiye Mahallesi Gölcük Meydanı Selçuk Zengin Apartmanı No:44 Çorlu adresinde hizmet vermeye başladı.

Genç İşadamı Dorukhan Görkem Çağlar’ın öncülüğünde faaliyet göstermeye başlayan iş yerinin açılışını; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Serkan Erçili, İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Çorlu Şube Başkanı Kurtuluş Ay, Tüm Kastamonulular Derneği (Tümkasder) Genel Başkanı Murat Çalık, AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Dilek Aktolun, İşadamı Fahrettin Düzgün ile Görkem Granit’in sahibi ve aynı zamanda işyeri sahibi olan Dorukhan Görkem Çağlar’ın babası Şenol Çağlar, birlikte gerçekleştirdi.

Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem tarafından yapılan duanın ardından, açılış dolayısıyla kısa bir konuşma yapan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; “Kaymakamlık olarak, düzenlediğimiz tüm projelerde yer alarak bize destek olan Şenol Çağlar’ı, bu gününde yalnız bırakmak istemedik. Umarım oğlu Görkem Çağlar’a hayırlı ve bol kazançlı olur. Yapacakları yeni işlerinde, kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Açılış sonrasında kendisi ve iş yeri hakkında bilgi veren Görkem Çağlar ise; “Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslekyüksek Okulu İç Mekân Tasarımı Önlisans mezunuyum. Mimari tasarım konusunda önder bir tasarım ve uygulama firması olacağız. Yaşam alanlarımıza değer ve güzellik katmak için müşterilerimizin hayal ettikleri her türlü iç mekân ve dizaynı; bir konutun veya bir işyerinin komple iç dekorasyon ve tasarımını, mutfak, banyo, özel tasarım, gergi asma tavan uygulamaları, duvar kaplamaları, portmanto, özel üretim mobilya aksesuarları, TV üniteleri, şömine, havuz, traverten, her renk patlatma taş ve aklınıza gelebilecek tasarım ve iç mekân uygulamalarını gerçekleştirebiliyoruz. Herşeyi hayal edip sonra göstererek, anahtar teslim projelerle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bizleri tanımak ve kendi hayallerini gerçekleştirmek isteyen değerli dostlarımızı ve tüm halkımızı showroomumuza bekliyoruz” diye konuştu.

Açtıkları yeni iş yerini davetlilere gezdiren Şenol Çağlar ve oğlu Görkem Çağlar, yaptıkları mimari çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Editör : Tuğberk Erdem
2397 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu