Mustafa Ülkem Uruk, Yeniden Başkan Oldu
reklam
29 Eylül 2015
Mustafa Ülkem Uruk, Yeniden Başkan Oldu

Mustafa Ülkem Uruk, Yeniden Başkan Oldu

Mayıs 2012’de yapılan seçimle başkanlık görevine gelen ve Haziran 2014’te Tekirdağ Gençlik Örgütü İl Başkanlığı tarafından CHP Çorlu Gençlik Örgütü Başkanlığı görevinden alınan Mustafa Ülkem Uruk, aradan geçen 15 ayın ardından görevine iade edildi.

Yaklaşık 15 ay önce görevden alınan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu Gençlik Örgütü Başkanı Mustafa Ülkem Uruk, 01 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala başkanlık koltuğuna yeniden oturdu. 29 Eylül 2015 tarihi itibariyle başkanlık görevine atanan M. Ülkem Uruk’un oluşturacağı yönetim listesinde, CHP Tekirdağ İl Örgütü ile İlçe Örgütleri’nin oldukça yakından tanıdığı isimler yer alıyor.

“Bu atama, hepimizi mutlu etti”

Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklamada bulunan CHP Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Yıldıray Arıcı; “Gerçekleşen bu atama, başta ben olmak üzere tüm ilçe yönetim kurulu üyelerimizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Dinamik yapısı, birleştirici tutumu ve hayata geçirdiği akılcı projelerle tüm partililerimizin sevgisini kazanan Ülkem kardeşim, yaklaşan genel seçimler öncesinde başkanlık koltuğuna yeniden oturmuştur. Aradan geçen 15 aylık süreçte her daim elinden gelen katkıyı sunan ve ekibi ile birlikte ihtiyaç duyulan her an CHP Çorlu İlçe Örgütü’nün yanında olan bu genç fidana, bundan sonra gerçekleştireceği çalışmalarda da başarılar dilerim. CHP Çorlu İlçe Örgütü olarak her zaman en büyük destekçileri olacağımızı da sözlerime eklemek isterim” dedi.

“Gücümüzü, atama kâğıtlarından almıyoruz”

Verdiği 15 aylık demokrasi mücadelesinin ardından yeniden göreve gelen CHP Çorlu Gençlik Örgütü Başkanı Mustafa Ülkem Uruk ise; “Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Gençlik Örgütü olarak gücümüzü, sadece atama kâğıtlarından almıyoruz. 15 ay önce görevden alınmamıza rağmen aradan geçen bu süre zarfında; partimizin menfaatine olacak her türlü görevi yerine getirdik, gerçekleştirilen çalışmalarda emeğimizi ortaya koyduk ve var gücümüzle terimizi akıttık. Görevden alınma kararından geri dönülmüş olmasını da olumlu bir gelişme olarak yorumluyoruz. Bu süre zarfında sonuna kadar bizlerin arkasında duran; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili'miz Faik Öztrak'a, Tekirdağ Milletvekili'miz Emre Köprülü'ye, Çorlu Belediye Başkanı'mız Ünal Baysan'a, Çorlu İlçe Örgütü Başkanı'mız Yıldıray Arıcı'ya ve Çorlu İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri'mize teşekkür ediyoruz. İleriki günlerde de değerli basın mensubu büyüklerimizle bir araya gelerek, bir toplantı yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Yakından tanınan isimler var

CHP Çorlu Gençlik Örgütü Başkanı Mustafa Ülkem Uruk’un listesinde, uzun süredir birlikte mücadele verdiği; Anıl Aktaş, Anıl Kaleli, Duygu Ergül, Murat Paksoy, Mert Çelik, Onur Baran ve Kaan Akgün gibi isimlerin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Atama belgesi, Başkan’a teslim edildi

Atama belgesinin CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı’ya Tekirdağ’da teslim edildiği ve Çorlu Gençlik Örgütü ile konuya ilişkin bir toplantı yapacağı öğrenildi.
Editör : Tuğberk Erdem
2838 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu