İş Benden, Öğrenci Senden, Destek İşkur'dan
reklam
08 Aralık 2015
İş Benden, Öğrenci Senden, Destek İşkur'dan

İş Benden, Öğrenci Senden, Destek İşkur'dan

Çorlu TSO, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, İŞKUR Çorlu Hizmet Birimi ve NKÜ Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen “İş Benden, Öğrenci Senden, Destek İŞKUR’dan” Projesi kapsamındaki bilgilendirme toplantısı, 16 Eylül'de yapıldı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu, Türkiye İş Kurumu Çorlu Hizmet Birimi ve Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen “İş Benden, Öğrenci Senden, Destek İŞKUR’dan” Projesi kapsamındaki bilgilendirme toplantısı, 16 Eylül 2015 Çarşamba günü yapıldı.

Çorlu TSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Tekirdağ İŞKUR İl Müdürü Yüksel Uçar, Tekirdağ İŞKUR İlçe Müdürü Ahmet Durmuş ve AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak da hazır bulundu.

Toplantıda yaptığı konuşmada İŞKUR’un önemine değinen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Çorlu’daki istihdam oranını artırmak amacıyla organize edilen bu projede yer almak, bizleri çok mutlu etmektedir. Sürekli çalışarak, projeler üreterek, işbirlikleri yaparak bölgemizde nitelikli işgücünü en üst seviyeye, bölgedeki istihdamı ise yüzde 100 oranlarına çıkarmak asli görevimizdir. Sayıları her geçen yıl artan üniversite mezunu gençlere istihdam kapılarının açılması için örneğini oluşturduğumuz kapsamlı çalışmaların, sürekli yapılması gerekmektedir. Bu durum, güçlü Türkiye hayalimizi de beraberinde getirecektir” dedi.

NKÜ Çorlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Tuncay Gümüş, Çorlu MYO’da daha önce yapılan başarılı örnek işbirlikleri ile okul programlarının tanıtımını içeren bir sunum yaptı. Ayrıca İŞKUR Çorlu İlçe Müdürü Ahmet Durmuş, projenin uygulanabilmesi için yasal düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Toplantı, soru ve cevap bölümü ile sona erdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2022 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu