Ergene Belediyesi'nin Okullara Desteği Sürüyor
reklam
09 Aralık 2015
Ergene Belediyesi'nin Okullara Desteği Sürüyor

Ergene Belediyesi'nin Okullara Desteği Sürüyor

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki birçok okulun bakım ve onarım çalışmalarını üstlenen Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm okulların ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.

Son olarak Sağlık Mahallesi’nde bulunan İstiklal İlköğretim Okulu’nun yıkılan çevre duvarlarının yapımına başlayan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, okulun perde duvar çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını açıkladı.

Okul çevresinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri; ““Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yatırımdır” anlayışından hareket eden Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelindeki okullardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Okulların aileden sonra gelen en önemli eğitim yuvası olduğu bilinciyle, güvenliğin sağlanması adına çalışmalarımızı kısa sürede başlattık. Öğretmenlerin ve öğrencilerin temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri, en büyük dileğimizdir. Bu nedenle desteğimiz, her zaman devam edecektir” bilgisini kaydettiler.

Ergene’nin yeni bir sosyal alana kavuşması adına Yeşiltepe Mahallesi’nde yapılması planlanan Masal Parkı Projesi çalışmalarında da sona yaklaşıldı. Projenin çevre düzenleme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen perde duvar çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. Çocukların keyifli ve güvenli zaman geçirmelerini sağlamak adına çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, hazırlanan yeni projelerin de hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1976 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu