Çorlu Sokaklarında, Sarı Kırmızı Coşku
reklam
07 Aralık 2011
Çorlu Sokaklarında, Sarı Kırmızı Coşku

Çorlu Sokaklarında, Sarı Kırmızı Coşku

Süper Toto Süper Lig 14’üncü hafta maçında Galatasaray ve Fenerbahçe, TT Arena’da kozlarını paylaştı. Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 3-1’lik skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturduğu maç sonrasında, Çorlu sokakları adeta festival alanına döndü.

Süper Toto Süper Lig 14’üncü hafta maçında Galatasaray ve Fenerbahçe, TT (Türk Telekom) Arena’da kozlarını paylaştı. Baştan sona büyük bir heyecan içerisinde geçen derbi sonunda gülen taraf, Galatasaray oldu. Galatasaray TT Arena’da Fenerbahçe’yi 3 golle geçerek, 3 puanın sahibi oldu ve Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturdu. Maçın son düdüğüyle birlikte Çorlu sokakları, adeta festival alanına döndü.

Galibiyeti kutlamak üzere sokağa dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan havuzlu saat kulesinin önünde buluştular. Yağan yağmura aldırış etmeyen taraftarlar, yaklaşık yarım saat boyunca marşlar söyleyip, tezahüratlar yaptılar. Buradaki kutlamayla yetinmeyen sarı-kırmızılılar, Omurtak Caddesi üzerinden Atatürk Meydanı’na doğru yürüyüşe geçtiler. Caddede, araçların oluşturduğu Galatasaray konvoyuyla karşılaşan yürüyüş kolunun yaptığı sevinç gösterileri, bir kat daha arttı. Korna sesleriyle tezahüratlar, birbirine karıştı.

Atatürk Meydanı’na gelindiğinde ise taraftarların coşkusu doruğa tırmandı. Beraberlerinde getirdikleri maytapları yakan ve konfeti atan sarı-kırmızılı taraftarlar, meydanı karnaval alanına çevirdiler. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamanın bir tekrarı, bu kez Atatürk Meydanı’nda yaşandı. Kutlamalar sırasında her hangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin aldığı önlemler dikkatlerden kaçmadı.

Editör : Tuğberk Erdem
2519 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu