6'ncı Çorlu Kitap Fuarı Orion'da Başladı
reklam
08 Şubat 2016
6'ncı Çorlu Kitap Fuarı Orion'da Başladı

6'ncı Çorlu Kitap Fuarı Orion'da Başladı

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı, Orion’da başladı. Fuarın ilk günü Sunay Akın Orion’a konuk oldu ve sevenleri için kitaplarını imzaladı. Cumartesi gününün konukları Tayfun Talipoğlu ve Serhad Raşa ise unutulmaz bir söyleşiye imza attılar.

Çorlu Belediyesi, Orion Alışveriş Merkezi, A_SIR Kitap Yayınevi ve Özel Trakya Koleji tarafından ortaklaşa düzenlenen 6’ncı Çorlu Kitap Fuarı, 18 Aralık 2015 Cuma günü başladı. Orion AVM etkinlik alanında düzenlenen fuar 10 gün sürecek ve bu süre boyunca birbirinden değerli yazarları ağırlayacak. Okurların kitaplarını imzalatabilecekleri fuarda, yazarların okuyucularıyla buluşacağı söyleşiler de düzenlenecek.

Sevilen yazarların katılımıyla gerçekleşen 6’ncı Çorlu Kitap Fuarı, Cuma günü Orion’da başladı. Yoğun bir katılımla açılışı yapılan fuarın ilk günü Sunay Akın Orion’a konuk oldu ve sevenleri için kitaplarını imzaladı. Cumartesi günü de Tayfun Talipoğlu ve Serhad Raşa unutulmaz bir söyleşiye imza attılar. Söylediği şarkılar ve türkülerle Serhad Raşa muhteşem bir performans sergilerken Tayfun Talipoğlu da keyifli anıları ve duygusal şiirleriyle izleyenleri büyüledi. Aynı saatlerde kitaplarını imzalayan Cezmi Ersöz de sevenlerinin isteği üzerine kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. Serhad Raşa’nın müzikleri eşliğinde şiir de okuyan Cezmi Ersöz, dinleyicilerinden büyük alkış aldı. Pazar günü konuk olan Aydın Boysan ve Murat Güloğlu da büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edildi. Sevenleriyle bol bol fotoğraf çektiren sempatik haberci Güloğlu, Çorluspor 1947 atkısıyla çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak Çorluspor 1947’ye destek mesajı verdi.

Televizyonda çocuklu ailelerin severek takip ettikleri Süper Dadı programını hazırlayan ve Süper Dadı olarak tanınan Gözde Erdoğan da fuara katılan yazarlar arasındaki yerini aldı. Düzenlenen söyleşi etkinliğinde ailelerle bir araya gelen Erdoğan, çocuk gelişimiyle ilgili çok yararlı bilgiler paylaştı. Söyleşinin ardından da fuar alanında yeni kitabını okurları için imzaladı.
Editör : Tuğberk Erdem
2045 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu