Saray, Kapalı Spor Salonuna Kavuşuyor!
reklam
01 Ocak 2012
Saray, Kapalı Spor Salonuna Kavuşuyor!

Saray, Kapalı Spor Salonuna Kavuşuyor!

Saray’da yapımına başlanan ancak inşaatı yarım kalan kapalı spor salonu için, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi harekete geçti. Konuyla ilgili temaslarda bulunan Yemişçi, salonun en kısa sürede ödenek çıkarılarak bitirileceği sözünü aldı.

Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde kapalı spor salonu bulunmadığından dolayı yerel yönetimlerce Ali Naki Erenyol Lisesi’nin bahçesinde antrenman tipi spor salonu yapımına başlanmıştı. Yapımına 2008 yılında başlanan spor salonu, yerel yönetimlerce sağlanan ödenekle yüzde 45 seviyesine getirilmiş ancak yarım kalmıştı.

AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) Saray İlçe Teşkilatı, Sivil Toplum Kuruluşları ve Tekirdağ İl Gençlik Spor Müdürlüğü’nden bilgi alan ve fikir alışverişinde bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Saray Kapalı Spor Salonu’nun yarım kalan inşaatını gerçekleştirmek ve bu sorunu bir an önce çözmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ile temaslarda bulundu. Bakanlık ve ilgili Genel Müdürlüklerin görüşleri doğrultusunda çalışmalarına hız veren Yemişçi, spor salonu için en kısa sürede ödenek çıkarılarak bitirileceği sözünü aldı ve ödeneğin önümüzdeki aylarda Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne aktarılacağı bilgisini aldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yemişçi; “Saray İlçemizde, çocuk ve gençlerimizin spor yapacağı salon ihtiyacının giderilmesi için yarım kalan inşaatın tamamlanması büyük önem arz etmektedir. Yarım kalan spor salonumuzu Saraylılara kazandırmak, özellikle gençlerimizin spor faaliyetleri açısından büyük fayda sağlayacaktır” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
2700 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu