Minik Doğaseverler Eğlenmeye Devam Ediyor
reklam
09 Şubat 2016
Minik Doğaseverler Eğlenmeye Devam Ediyor

Minik Doğaseverler Eğlenmeye Devam Ediyor

Orion, yarıyıl tatilindeki çocuklar için harika bir etkinlik düzenliyor. “Minik Doğaseverler” etkinliğiyle çocuklar, hem doğayı hem de hayvanları korumayı öğreniyor. Pazartesi günü başlayan aktivite, çocuklardan ve ailelerden de büyük ilgi görüyor.

Ana teması ‘çocuklara hayvan sevgisini aşılamak’ olan “Minik Doğaseverler” aktivitesi, 01 Şubat Pazartesi günü Çorlu Orion’da başladı. Tatilin ikinci haftası boyunca her gün yapılan etkinlik, hem çocuklar hem de ailelerinden büyük ilgi görüyor.

13.00-18.00 saatleri arasında 45’er dakikalık seanslarla yapılan aktiviteye minik ziyaretçiler, sadece isim kaydettirerek ve ücretsiz olarak girebiliyor. Kayıtlarını yaptıran minikler, üzerinde sevimli hayvan figürlerinin bulunduğu kıyafetler giydirilerek oyun dünyasına dâhil oluyor. Doğa ve doğadaki canlıların korunmasına dair faydalı bilgilerin eğlenceli oyunlarla öğretildiği aktivite kapsamında çocuklar, sokak hayvanları için mama kapları boyuyor, sevimli slaytlar izliyor, magnet oyunu, eşleştirme oyunu oynuyor.

İnsanların, doğadaki canlılara zarar vermemesi gerektiği, hayvanları ve doğayı nasıl koruyabilecekleri ve doğaya zarar vermeden nasıl tüm canlılarla birlikte dostça yaşanabileceği gibi önemli bilgiler edinen çocuklar, Orion’un bu aktivitesi sayesinde daha bilinçli hayvan ve doğa dostu bireyler oluyor. Etkinlik kapsamında faaliyetlere ve oyunlara katılan çocuklara “Doğa Dostları Kulübü” katılım sertifikası da veriliyor. Minik Doğaseverler etkinliği, 07 Şubat Pazar gününe kadar Orion alt katta kurulan özel alanda devam edecek.
Editör : Tuğberk Erdem
1631 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu