7 Bin Kişi Adına Milletvekillerine Ziyaret
reklam
09 Şubat 2016
7 Bin Kişi Adına Milletvekillerine Ziyaret

7 Bin Kişi Adına Milletvekillerine Ziyaret

Trakya bölgesinin en büyük Sanayi Sitesi olan ve bünyesinde 7 binden fazla kişiyi istihdam eden Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin Başkanı Zeki Dobrucalı ve beraberindeki heyet, Ankara’ya giderek Tekirdağ Milletvekillerine ziyaret gerçekleştird

Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı başta olmak üzere, Mehmet Özçelik, Ekrem Camcaz ve Ali Çimen’in yer aldığı ziyaret programlarında, (Adalet ve Kalkınma Partisi) AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün’e ziyaret gerçekleştiren heyet, ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü ile bir araya geldi.

Tekirdağ Milletvekillerine Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı “Yaklaşık bin 200 iş yerimiz ve 7 bini aşkın istihdamımız ile bölgede çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ortaklarımız arasında yurtiçi ve yurtdışına makine üretimi yapan çok sayıda firma var. Çorlu, Ergene ve Çerkezköy ilçelerimizdeki fabrikaların yoğunluğu, Yeni Sanayi Sitemizi cazibe merkezi haline getirmiştir. Birçok fabrika ve sanayi kuruluşuna yedek parça, makine bakım ve onarım gibi hizmetler, kooperatifimiz ortaklarınca verilmektedir. Trakya bölgesinin en büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi olarak bölgemizde hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi’nin bölgesel anlamda çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen milletvekilleri, başkan ve yönetim kurulu aracılığı ile tüm sanayi esnaf ve ortaklarına çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyaretlerde günün anısına hatıra fotoğrafları çektirilirken Kooperatif Başkanı Dobrucalı, ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti aktaran milletvekillerine Meşhur Çorlu Kahvesi hediye etti.
Editör : Tuğberk Erdem
1986 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu