Başkan Baysan'a, Alex İmzalı Fenerbahçe Forması
reklam
01 Ocak 2012
Başkan Baysan'a, Alex İmzalı Fenerbahçe Forması

Başkan Baysan'a, Alex İmzalı Fenerbahçe Forması

ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a nezaket ziyaretinde bulundu. ASKF Genel Başkanı Mehmet Kaya ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Ünal Baysan’a, Fenerbahçe forması hediye etti.

Çorlu’da yeni yapılan futbol sahaları, kapalı spor salonu, spor tesislerinin yapılması ve amatör spor kulüplerine yardımlarından dolayı ASKF Genel Başkanı ve Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya, İl Hakem Kurulu Başkanı ve Hakemler Derneği Başkanı Rıza Özahioğlu, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Emin Neşeli ve Belediye Meclis Üyesi ve ASKF Genel Sekreteri Ali Çimen, Başkan Baysan’ı ziyaret etti.

ASKF Genel Başkanı Mehmet Kaya; “Göreve geldiğiniz bu kısa süre içerisinde spor tesislerine, spor kulüplerine, sporculara yapmış olduğunuz katkılardan dolayı şükranlarımı sunarım. Şu an yapılan bu tesisler ve yardımlar, Trakya’nın başka hiçbir şehrinde yapılamadı. Dolayısıyla yapmış olduğunuz bu hizmetler, başta sporcular olmak üzere Çorlu halkına uzun yıllar hizmet verecektir. Bu sebeple hem şahsım, hem de Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adına size ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Daha önce de iki dönem belediye başkanlığı yapmıştınız. Yine bu şekilde Çorlumuza önemli tesisler kazandırmıştınız. Sporda tesisleşme anlamında ne yapıldıysa, sizin başkanlığınız döneminde olmuştur. Siz gidince yeni bir tesis yapılmadı. Dolayısıyla spordaki tesisleşme siz göreve geldikten sonra devam etti. Bundan sonraki süreçte başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

ASKF Genel Başkanı Mehmet Kaya ve beraberindeki heyet daha sonra Fenerbahçe futbolcularından Alex’in ve Milli Takım Kaptanı Emre Belezoğlu’nun orijinal ve imzalı formalarını hediye olarak Başkan Baysan’a sundu. Başkan Baysan da ASKF yönetiminin nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, işbirliği içerisinde başarılı bir çalışma dönemi geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Editör : Tuğberk Erdem
2771 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu