Güreşçilerimiz Madalyalarla Döndüler
reklam
03 Mart 2016
Güreşçilerimiz Madalyalarla Döndüler

Güreşçilerimiz Madalyalarla Döndüler

Ordu’da düzenlenen Mustafa Bük U-23 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’na katılan ÇBSK Güreşçileri Aysun Erge ve Mehlika Öztürk, şampiyonadan başarıyla döndüler. Şampiyonada; Aysun Erge altın, Mehlika Öztürk ise bronz madalya kazandı

Ordu’da düzenlenen Mustafa Bük U-23 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) güreşçileri Aysun Erge altın, Mehlika Öztürk ise bronz madalya kazandı. Antrenör Fatih Kobal ile güreşçilerimiz Aysun Erge ve Mehlika Öztürk, TRT Spor ekranlarından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür ettiler.

Ordulu eski başpehlivan Mustafa Bük adına 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 23 Yaş Altı Erkek ve Kadınlar Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası; 75 spor kulübü, 800 sporcu ve 400’e yakın hakem ve antrenörün katılımı ile gerçekleşti. Şampiyonada 48 kiloda güreşen ÇBSK güreşçisi Aysun Erge, finalde Yalovalı rakibi Elif Yılmaz’ı yenerek altın madalya kazandı. Şampiyonada 53 kiloda güreşen Mehlika Öztürk ise 3’üncülüğü Muğlalı rakibi Kaya ile paylaştı. Böylece geçtiğimiz günlerde başarılı sporcular için düzenlenen törende madalya sözü veren sporcularımız, vermiş oldukları bu sözleri tutmuş oldular.

Şampiyona sonunda TRT Spor ekranlarında duygu ve düşüncelerini paylaşan Takım Antrenörü Fatih Kobal ve Güreşçilerimiz Aysun Erge ve Mehlika Öztürk, elde ettikleri başarı için çok mutlu olduklarını belirterek, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür ettiler.

Editör : Tuğberk Erdem
2244 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu