İlk Hediyeleri Ergene Belediyesi'nden
reklam
03 Mart 2016
İlk Hediyeleri Ergene Belediyesi'nden

İlk Hediyeleri Ergene Belediyesi'nden

Sosyal Belediyecilik anlayışından hareketle birçok projeyi hayata geçiren ve vatandaşların takdirini kazanan Ergene Belediye Başkanlığı, yeni bebek sahibi olan ailelere yönelik hazırladığı “Bebek Projesi” çalışmalarına 2016 yılında da devam ediyor.

Ergene Belediyesi’nin yeni doğan her çocuğa küçük bir hediye verilmesi amacıyla başlattığı kampanya kapsamında Sağlık Ocakları’ndan alınan evrakla Belediye Ulaş Ek Hizmet Binası’na başvuran ailelere,  içlerinde; bebek bornozu, çocuk bezi, ıslak mendil,  biberon ve diş kaşıyıcı gibi malzemelerin yer aldığı paketlerin takdim edildiği açıklandı.

Hediye haricinde bebek paketleri içerisinde broşür, anı defteri ve bir de mektup yer alıyor. Yeni doğan çocukları anne babaları için yazılan ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in imzasını taşıyan mektupta “Sevgili Anne, Sevgili Baba! Bebeğinizin doğum haberini aldık, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Ben de mutluluğunuzu yürekten paylaşıyor, dünyadaki en güzel varlığa sahip olan siz anne ve babayı kutluyorum. Sizlere, bebeğinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum.” ifadeleri yer alıyor.

Projeden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, Ergene Belediye Başkanlığı’nın sosyal belediyecilik anlayışıyla oluşturduğu çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler.
Editör : Tuğberk Erdem
2072 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu