Tredaş, Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı
reklam
03 Mart 2016
Tredaş, Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Tredaş, Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Tekirdağ Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde 2015-2016 sezonunda 10 maçta 10 galibiyet alarak Final Grubu rekoru kıran TREDAŞ Spor şampiyonluk kupasını, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdülkerim Kasap’ın elinden aldı.

Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda oynanan sezonun son maçında TREDAŞ Spor, rakibi Tekirdağ Gençlik Spor Kulübü’nü 104-63 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Maçın hemen ardından TREDAŞ Spor’lu basketbolcular, teknik ekip ve yöneticiler büyük bir sevinç yaşadı.

Şampiyonluğu doyasıya yaşadılar

TREDAŞ Spor Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz, TREDAŞ Spor Başkan Yardımcısı Zeki Çalışkan ve TREDAŞ Spor Genel Menajeri Mesut Uçar’ın da hazır bulunduğu törende, TREDAŞ Spor’a şampiyonluk madalyalarını ve kupasını Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdülkerim Kasap verdi. Törene, Tekirdağ Basketbol İl Temsilcisi Burhan Ertetik ile Tekirdağ Basketbol İl Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Koşar da katıldı. Kupayı büyük bir coşkuyla kaldıran TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Gamtüre, yönetim ve oyuncular, şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadılar. Taraftarların da sahaya girmesiyle birlikte şampiyonluk sevincinde görülmeye değer anlar yaşandı.

Türkiye’nin bir markası haline geldik

Maçın ardından açıklamalarda bulunan ve sabır, istikrar, çok çalışmak ve alt yapıya verdikleri önem ile şampiyonluğu hak ettiklerini belirten Antrenör Hakan Gamtüre “Zafer kazanmak büyük emek ister. Kocaman yüreği olan tüm oyuncularımı, sezon boyunca verdikleri mücadele için kutluyorum. Yıllardır alt yapıya verdiğimiz önemin meyvelerini toplamaya başladık. TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü artık sadece Tekirdağ’ın değil, Türkiye’nin bir markası haline geldi. Bu güçlü markayı sağlayan sponsorumuz IC Holding’e teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Amaç, bir üst turnuvaya yükselmek

TREDAŞ Spor’un tarihinin başarılarla dolu bir kulüp olduğunu ve antrenör, oyuncu ve tüm ekibi kutladığını belirten TREDAŞ Spor Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz “TREDAŞ Spor’un tarihi, başarılar ile doludur. Sponsorumuz IC Holding’in katkılarıyla, bu başarılara bir yenisini daha ekledik. Bundan sonraki hedefimiz, Marmara Grup Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı ve TREDAŞ’ı en iyi şekilde temsil ederek bir üst turnuvaya yükselmek olacaktır.” dedi.

15-19 Mart’ta Sakarya’ya gidecekler

Tekirdağ’da şampiyonluk kupasını kaldıran TREDAŞ Spor Genç Erkekler Takımı, 15-19 Mart 2016 tarihlerinde Sakarya’da yapılacak olan Marmara Grup Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek.
Editör : Tuğberk Erdem
2292 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu