Ak Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Atalay'a Emanet
reklam
08 Mart 2016
Ak Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Atalay'a Emanet

Ak Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Atalay'a Emanet

23 Kasım 2014 tarihinde yapılan AK Parti Çorlu 5’inci Olağan Kongresi’nde AK Parti saflarına katılan ve daha önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Av. Kerim Atalay, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanlığı görevinden alınan İsmet Albayrak’ın yerine kimin ilçe başkanı olacağı merak konusu olurken, sorunun yanıtını AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel verdi. Atamayı kendisine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden duyuran Milletvekili Mustafa Yel “Çorlu AK Parti İlçe Başkanlığı’na yeni atanan Avukat Kerim Atalay ziyaretimize geldiler. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyor, Çorlumuza ve Tekirdağımıza hayırlı olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

Aday sayısı 4’e indirildi

İsmet Albayrak’ın görevden alınmasının ardından Çorlu İçe Başkanlığı görevi için aday olan birçok isim, Çorlu İlçe Başkanlığı’nda yapılan ön mülakata alındı. İlk etapta belirlenen 14 isim, İstanbul Başakşehir İlçe Başkanlığı’nda bir kez daha mülakata tabi tutuldu. Geçtiğimiz Cuma günü yapılan mülakatın ardından 14 olan başkan adayı sayısı, 4’e indirildi. İsmet Albayrak, Kerim Atalay, Kurtuluş Ay ve Ömer Tüfekçi, son mülakat için Ankara’ya çağrıldı.

MHP’de de ilçe başkanlığı yapmıştı

Ankara’da gerçekleştirilen mülakatın sonucunda; daha önce MHP Çorlu İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan, 23 Kasım 2014 tarihinde yapılan AK Parti Çorlu 5’inci Olağan Kongresi’nde AK Parti saflarına katılan ve parti rozeti Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından bizzat takılan Av. Kerim Atalay, AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı oldu.
Editör : Tuğberk Erdem
2185 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu