Geleceğimizin Zehirlenmesine Müsaade Edemeyiz!
reklam
30 Haziran 2016
Geleceğimizin Zehirlenmesine Müsaade Edemeyiz!

Geleceğimizin Zehirlenmesine Müsaade Edemeyiz!

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ’ın farklı noktalarında kurulmak istenen ‘Kömürle Çalışan Termik Santrallere’ karşı olduklarını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ergene İlçesi Vakıflar Mahallesi’nde yapılacak olan kanalizasyon inşaatı için gerçekleştirilen törende Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ’ın farklı noktalarında kurulmak istenen ‘Kömürle Çalışan Termik Santrallere’ karşı olduklarını söyledi.

Başkan Baysan yaptığı açıklamada “Neden karşıyız? Bilinen bir hadise bu tür santraller. Kömür ile çalışan termik santraller bulunduğu ortamlarda tamamen doğayı mahvediyor, yeşil alanlarımızı katlediyor, sularımızı azaltıyor. Böyle toprağın en verimli olduğu yerlerde, Marmara’da böyle bir termik santralin yapılmasına Çorlu Belediye Başkanı olarak ben de karşıyım. Geleceğimizin zehirlenmesine müsaade edemeyiz.” dedi. Başkan Baysan, tüm halkımızı 26 Mart 2016 Cumartesi günü saat 12.00’de Ulaş Mahallesi’nde bulunan Ergene Belediyesi önünde gerçekleştirilecek olan “Termik Santrale Hayır!” mitingine davet etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise yaptığı açıklamada “11 ilçemizin tamamında olduğu gibi ben de Tekirdağ’da ya da Trakya’da kömür ile idare edilen termik santrallere karşıyım. Bunun yapılmasına müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1864 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu