Kılıçdaroğlu Ile Tekirdağ Zirvesi
reklam
30 Haziran 2016
Kılıçdaroğlu Ile Tekirdağ Zirvesi

Kılıçdaroğlu Ile Tekirdağ Zirvesi

Tekirdağ’ın genç siyasetçileri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TBMM’ye yaptıkları ziyarette Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile de görüştüler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi Emre Köprülü’yü makamında ziyaret eden Belediye Başkanları, temsil ettikleri ilçeler hakkında yaptıkları projeler ve çalışmalar hakkında Köprülü’ye bilgi verirken, Çerkezköy ve Hayrabolu’da yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

TBMM’de Tekirdağ Milletvekillerini ziyaret eden Belediye Başkanları, daha sonra CHP Milletvekili Köprülü’nün eşliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiler. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile TBMM’deki makamında görüşen; Tekirdağ Milletvekili Köprülü, Hayrabolu Belediye Başkanı Altayoğlu ve Çerkezköy Belediye Başkanı Akay; Tekirdağ, Hayrabolu ve Çerkezköy üzerine sohbet etti. 02 Nisan 2016 tarihinde Tekirdağ’a gelerek STK’lar ile görüşecek olan Kılıçdaroğlu; genç belediye başkanlarının çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülke gündemine ilişkin ve bölgedeki gelişmelere ilişkin yapılan sohbetin ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ziyaretten dolayı Belediye Başkanlarına ve Milletvekili Köprülü’ye teşekkür etti.
Editör : Tuğberk Erdem
1784 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu