Fidanlar Toprakla Buluştu
reklam
01 Temmuz 2016
Fidanlar Toprakla Buluştu

Fidanlar Toprakla Buluştu

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Orman Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi. Hürriyet Mahallesi’nde bulunan ağaçlandırma alanında gerçekleştirilen etkinlikte Özel Işık Ortaokulu öğrencileri, 126 adet fidanı toprak ile buluşturdu.

Orman Haftası nedeni ile düzenlenen etkinlikte, öğrenciler 126 adet fidan dikimi gerçekleştirdi. Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Özel Işık Ortaokulu öğrencileri fıstık çamı ve mazı fidanlarını toprak ile buluşturdu.

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Özel Işık Ortaokulu tarafından Orman Haftası nedeni ile Hürriyet Mahallesi’nde bulunan ağaçlandırma alanında, fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlilerinin yanı sıra okul öğretmen ve öğrencileri, düzenlemesi yapılan alanda 35 adet fıstık çamı, 91 adet mazı fidanını toprak ile buluşturdu.

Toplam 126 fidanın dikildiği etkinliğe katılan öğrenciler ağaç dikiminden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Çorlu’nun güzelleşmesi ve daha yeşil bir hal alması için kendilerinin ağaç dikmeye devam edeceklerini ifade ettiler.
Editör : Tuğberk Erdem
2030 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu