Doğan Cüceloğlu Sevenleriyle Buluştu
reklam
01 Temmuz 2016
Doğan Cüceloğlu Sevenleriyle Buluştu

Doğan Cüceloğlu Sevenleriyle Buluştu

Türk insanının düşünce, duygu ve davranışlarını inceleyen en önemli isimlerden biri olan Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Çorlu’yu ziyaret etti. “İletişim ve Yaşam Yolculuğu” konulu seminerde konuşan Cüceloğlu, anne babalara iletişimle ilgili mesajlar verd

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi işbirliği ile düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Çorlu’ya geldi. Gerçekleştirilen seminer öncesinde kısa bir açılış konuşması yapan Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Prof. Dr. Cüceloğlu’nu Çorlu’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Avcı, yaşamın vazgeçilmez olgusu iletişimin önemini anlatan seminere katılanlara teşekkür etti.

Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen “İletişim ve Yaşam Yolculuğu” konulu seminerde konuşan Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, yaşamından da bolca örnekler verdi. İnsanların özgürlük isteklerine değinen Cüceloğlu “Bir bebeği düşünün! Yeni yürümeye başladığında kimseden yardım istemez, hatta kabul etmez. Ama sizi göremediğinde yaygarayı basar ve onu izlemenizi ister. Bu hem özgür olmak hem de size ait olmak istiyorum mesajıdır aslında… Yaş ilerleyip ergenlik yaşına geldiklerinde ise dengeyi bulmak oldukça zor olur. Yaşamın her alanında bu ikilem yaşanıyor. Önemli olan dengeyi sağlayabilmekte!” dedi.

Yoğun katılımın ardından ilgi ile izlenen seminer sonunda Prof. Dr. Cüceloğlu sevenleri için kitaplarını imzaladı.

Editör : Tuğberk Erdem
2072 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu