Genç Yeteneklere Çağrı!
reklam
13 Temmuz 2016
Genç Yeteneklere Çağrı!

Genç Yeteneklere Çağrı!

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), geleceğin yetenekli sporcularını tespit etmek ve kulüp bünyesine kazandırmak amacıyla seçmeler düzenleyecek. Seçmeler; basketbol, voleybol, masa tenisi, karate, yüzme ve güreş branşlarını kapsayacak.

Altyapıya büyük önem veren ve bu sayede nice başarılara imza atan ÇBSK; basketbol, voleybol, masa tenisi, karate, yüzme ve güreş branşlarında seçmeler yapacak.

Çocukları ve gençleri spora teşvik etmek ve yetenekli oyuncuları bünyesine katarak yeni başarılar elde etmek isteyen ÇBSK, 04-05 Haziran 2016 tarihlerinde Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda seçmeler düzenleyecek. Yapılacak seçmelere, 1999 ile 2010 yılları arasında doğan gençler katılabilecek. Basketbol branşı seçmeleri Cumartesi ve Pazar günleri 17.00-19.00 saatleri arasında (afişlerde belirtilen kategorilere göre), diğer branşların seçmeleri ise yine Cumartesi ve Pazar günleri tüm gün boyunca sürecek.

Seçmeler için müracaatlar Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu’na yapılacak. Konuyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, Basketbol Antrenörü Emre Özak’a (Tel No: 0544 324 56 21) ve Voleybol Antrenörü Metin Yıldız’a (Tel No: 0505 843 32 11) ulaşabilecek.

Editör : Tuğberk Erdem
1983 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu