Küçük Sultanlarımız Şampiyon Oldu
reklam
13 Temmuz 2016
Küçük Sultanlarımız Şampiyon Oldu

Küçük Sultanlarımız Şampiyon Oldu

Çanakkale’de düzenlenen Küçük Kızlar Voleybol Marmara Bölge Şampiyonası sona erdi. Oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak şampiyon olan ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımı, 17-24 Haziran’da İzmir’de oynanacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

18-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Küçük Kızlar Voleybol Takımı’nın yanı sıra Balıkesir Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulübü, Çanakkale Biga Çiçeklidedespor Kulübü, Edirne Keşan Yıldızı Spor Kulübü ve Kırklareli Lüleburgaz Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol takımlarının mücadele ettiği Küçük Kızlar Voleybol Marmara Bölge Şampiyonası sona erdi. Oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımı, bölge şampiyonu oldu.

ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol Takımı, gösterdiği üstün performans ile tüm maçlarını kazanmayı bildi. Çanakkale 18 Mart Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın ilk maçında Edirne Keşan Yıldızı Spor Kulübü ile karşılaşan ÇBSK, sahadan 3-0 galibiyet ile ayrıldı. Günün 2’nci maçında Balıkesir Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen ÇBSK, mücadeleyi 3-1 kazandı. Şampiyona’nın 3’üncü gününde ev sahibi Çanakkale Biga Çiçeklidedespor Kulübü ile karşılaşan ÇBSK, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Şampiyonanın son gününde Kırklareli Lüleburgaz Spor Kulübü ile karşı karşıya gelerek müsabakayı 3-0 kazandı ve Küçük Kızlar Marmara Bölge Şampiyonu olarak Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

Çorlu’nun Sultanları, 17-24 Haziran 2016 tarihleri arasında İzmir’de oynanacak Türkiye Şampiyonası’na katılarak şampiyonluk mücadelesi verecekler.

Editör : Tuğberk Erdem
1972 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu