Milli Takımın Takibinde
reklam
13 Temmuz 2016
Milli Takımın Takibinde

Milli Takımın Takibinde

13 yaşında olmasına rağmen Türkiye’nin gelecekteki forvet adaylarından biri olacağına kesin gözüyle bakılan genç yetenek R. Emir Çorbacı, Beşiktaş’tan sonra milli takım alt yapı teknik heyetinin de takibine girdi. Çorbacı, başarılı çıkışını sürdürdü.

Geçtiğimiz yıl okullar arası müsabakalarda gol kralı olan ve Furtuni ve İshak Pinhas Ortaokulu’nu Türkiye Şampiyonası’na taşıyan Rafet Emir Çorbacı, Beşiktaş Alt Yapı Teknik Heyeti’nin ardından Türk Milli Takımı Alt Yapı Teknik Heyeti’nin de takibine girdi.

Futbol hayatına Yıldırımspor’da başlayan 2003 doğumlu genç yetenek, Çorlu Spor 1947 hocası Şerif Köse’nin dikkatini çekmiş ve Köse’nin girişimleri ile Çorlu Spor 1947’ye transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımına büyük katkı sağlayan Rafet Emir Çorbacı, sarı-kırmızılı takımla Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Türkiye Şampiyonası’nda final maçına çıkan genç oyuncu, milli takım seçmelerinde oynadığı güzel futbol ve attığı güzel gol ile milli takım alt yapı teknik heyetinin de dikkatini çekti.

Oyun stili, boy avantajı ve fiziği ile milli takım seçmelerinde büyük ilgi gören Rafet Emir Çorbacı, başarılı çıkışını sürdürdü.

Editör : Tuğberk Erdem
1982 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu