Çorlu, Çiçeklerle Süsleniyor
reklam
13 Temmuz 2016
Çorlu, Çiçeklerle Süsleniyor

Çorlu, Çiçeklerle Süsleniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, 11 ilçede çiçeklendirme çalışması başlattı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalara hız veren ekipler, Çorlu’yu da mevsimlik çiçeklerle süslüyo

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Bir süre önce ilçelerdeki kavşaklarda peyzaj çalışması yapan ekipler, güzel bir görsellik kazandırmak için çiçek ekimlerine de başladı.

Çorlu’nun çeşitli bölgelerini rengârenk çiçeklerle donatmaya başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan peyzaj düzenlemeleriyle kente estetik bir görünüm kazandırıyor. Eski İtfaiye Kavşağı’nda yoğun bir çalışma sergileyen ekipler, bu alana yazlık çiçekler dikerek Çorlu’nun görsel açıdan da güzel bir görünüm kazanmasını amaçlıyor. Çorlu’da gerçekleştirilecek olan çalışmaların sadece Eski İtfaiye Kavşağı ile sınırlı olmadığını belirten ekipler, önümüzdeki günlerde Atatürk Bulvarı’nda da benzer çalışmaların yapılacağını ifade ettiler.

Yapılan çiçeklendirme çalışmalarının kenti güzelleştirdiğini belirten vatandaşlar, başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.
Editör : Tuğberk Erdem
1978 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu