Çgd'den Jandarma Komutanı Gürzsoy'a Ziyaret
reklam
14 Temmuz 2016
Çgd'den Jandarma Komutanı Gürzsoy'a Ziyaret

Çgd'den Jandarma Komutanı Gürzsoy'a Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği, Türk Jandarma Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Levent Silistre ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy’u makamında ziyaret etti. Türk Jandarma Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle 16 Haziran 2016 Perşembe günü saat 11.00’da gerçekleştirilen ziyarette; Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerinden Coşkun Bozyel, Tarık Yıs, Tuğberk Erdem ve Ahmet Demiryol hazır bulundu.

En içten dileklerimizle kutluyoruz

Vatandaşların huzurunu, can ve mal güvenliğini zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle yerine getiren Türk Jandarma Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre “Dernek yönetimi olarak bizler, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bugüne kadar hiçbir tehdide boyun eğmeden görevini yerine getiren Türk Jandarma Teşkilatı’nın, bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. Türk Jandarma Teşkilatımızın 177’nci kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, kahraman gazi ve emeklilerimizi minnetle anıyoruz. Sizin nezdinizde halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.” dedi.

Hoşgörülü yaklaşımınıza teşekkür ediyoruz

Başkan Silistre “Sizlerin çalışmalarını ve başarılarını kamuoyuna aktarmak için, bizler de sizler gibi gece gündüz demeden çalışıyoruz. Jandarma’nın çalışmalarını kamuoyuyla paylaşırken ve sizlerin yaptığı çalışmaları kamuoyuna aktarırken, karşılıklı hoşgörü içerisinde görevlerimizi yerine getiriyoruz. Sizlerin yaptığı çalışmalar sırasında bizlere yardımcı olmanızdan dolayı da tüm gazeteciler adına sizlere teşekkür ediyoruz. Çorlu’da yaptığınız başarılı çalışmaların, artarak devam etmesini diliyoruz.” diye konuştu.

Başarılı işlere imza atıyorsunuz

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy ise “Çorlu Gazeteciler Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çorlu basını olarak, gerçekten başarılı işlere imza atıyorsunuz. Bizler de bu yakınlık nedeniyle sorumluluk alanı içerisindeki bölgelerde yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Halkımızı bilinçlendirmek maksadıyla çalışmalar yapıyoruz. Sorumluluk bölgemizde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamaları için Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı olarak elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz ve geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Suç oranlarını en aza indirmek için ekiplerimiz yoğun şekilde çalışmalar gerçekleştiriyor. Halkımızı bilinçlendirmek amacıyla sizlere de önemli görevler düşüyor ve bu görevi başarılı bir şekilde sürdürüyorsunuz. Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak sizlere ve tüm dernek üyelerinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret anısına 177’nci yıl isimliği

Gerçekleşen ziyarette karşılıklı sohbetin ardından ziyaret anısına ve Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy adına hazırlanan 177’nci yıl isimliği hediye edildi. Ziyaret anısına takdim edilen hediyeyi büyük bir memnuniyetle kabul eden İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy “Bu güne kadar almış olduğum en güzel hediyelerden biri... Bu hediyenizi, ömür boyu gururla saklayacağım. Güzel jestinizden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
2011 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu