Milletvekilleri, Çorluspor 1947'nin Iftarında Buluştu
reklam
14 Temmuz 2016
Milletvekilleri, Çorluspor 1947'nin Iftarında Buluştu

Milletvekilleri, Çorluspor 1947'nin Iftarında Buluştu

Çorluspor 1947 Spor Kulübü’nün düzenlediği “Birliktelik İftarı”nda bir araya gelen ve program öncesindeki toplantıda söz alan Tekirdağ Milletvekilleri, projelerin kendilerine iletilmesi halinde ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirttiler.

Çorlu Divan Otel’de gerçekleştirilen“Birliktelik İftarı”na; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün, Tureks Tur Seyahat Organizasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kalkan, Çorluspor 1947 Spor Kulübü Başkan’ı Umut Güngör, Çorluspor 1947 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldılar.

Demokratik, şeffaf ve çok sesli bir yönetim

İftar öncesi yapılan istişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Çorluspor 1947 Başkan’ı Umut Güngör “Sayın Kaymakamımız Levent Kılıç önderliğinde kurulan; demokratik, şeffaf ve çok sesli yönetimimiz, geçen kısa zaman içerisinde görev dağılımı yaparak icraatlarına başladı. Transfer Komitemiz kuruldu ve transferlerimiz olanca hızıyla devam ediyor. Bildiğiniz üzere ilk olarak; bir Çorlu evladı olan, bilgi ve birikimlerine inandığımız Teknik Direktörümüz Sayın Erdal İşkar, görev başına getirildi. Huzurlarınızda kendisine tekrardan ‘Hoşgeldiniz!’ ve ‘Hayırlı, uğurlu olsun!’ diyorum. Hep birlikte çıktığımız bu yolda, artık çok ciddi bir çekim merkezi olan Çorlumuzun sportif başarılarla da taçlandırmak için canla, başla çalışıyoruz. Çıkılan bu yolda, büyük destekçilerimiz var, olacaktır da… Zaten buna da ihtiyacımız var. İlk yaptığımız gecede, kulübümüzün ciddi masraf kalemlerinden biri olan taşımacılık sorununa çözüm bulduk. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve bir Kiler Holding kuruluşu olan Tureks Tur Seyahat Organizasyon A.Ş., ulaşım sponsorumuz oldu. Huzurlarınızda, bu sponsorluk anlaşmasını imzalamak üzere Tureks Tur Seyahat Organizasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kalkan’ı yanıma davet ediyorum.” dedi.

Turex, takımın ulaşım sponsoru oldu

Tureks Tur Seyahat Organizasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kalkan ve Çorluspor 1947 Spor Kulübü Başkan’ı Umut Güngör arasında imzalanan ulaşım sponsorluğu anlaşması kapsamında; takım oyuncuları antrenmanlara, iç ve dış saha maçlarına Turex firması tarafından taşınacak ve takım otobüsü, takım logosuyla giydirilecek.

Hedef, ekonomik özgürlüğe kavuşmak

İmza töreninin ardından konuşmasına kaldığı yerden devam eden Çorluspor 1947 Başkan’ı Umut Güngör “‘Birlikten güç doğar’ sloganıyla çıkmış olduğumuz bu hayır yolunda, dünyanın en popüler spor branşında, gençlerimize yol açarak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına vesile olarak, pırıl pırıl bir geleceğe adım atıyoruz. Çorluspor 1947 tarihinde hatırı sayılacak bir yönetim gücüyle, 70’inci yıla giriyoruz. Bu sinerji ve ateşin oluşmasında, Çorlu Kaymakamımız Sayın Levent Kılıç’ın bizlere inanması etkin bir rol oynamıştır. Geçen sene olduğu gibi bu sene de yanımızda olan Çorlu Belediye Başkanımız Sayın Ünal Baysan’ın, bizlere daha fazla destek vereceğinden eminiz. Belediye Başkan Yardımcımız Oktay Çolpan ile daha güçlüyüz, daha deneyimliyiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın da vereceği desteklerle, hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. 55 ilden daha büyük olan Çorlumuzun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Enis Sülün’ün bizlere sunacağı katkılar, gücümüze güç katacaktır.  S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Dobrucalı ile daha da umutluyuz. Kayıtsız, şartsız biraz daha destek, biraz daha duyarlılık istediğimiz tüm sivil toplum kuruluşlarımız ile daha güçlüyüz. Ve Tekirdağımızın ivme kazanmasında, yatırımların yöremize gelmesinde Meclis’teki sesimiz olan Tekirdağ Milletvekillerimiz ile çok daha güçlüyüz. Unutmayalım ki; ‘Birlikten, güç doğar!’ Hedefimiz; ekonomik özgürlüğünü elde etmiş, şeffaf, sorgulanabilir, denetlenebilir ve çoğulcu bir yönetim anlayışı ile Çorlu’da doğmuş, Çorlu’da doymuş, her kesimi ile ortak paydada buluşan ekibimizle, Çorluspor 1947’yi hak ettiği yere getirmek için durmaksızın çalışacağız. Bunu Akhisar yaptı, Alanyaspor yaptı. Biz Çorluyuz, biz de yaparız!” dedi.

Basın mensuplarıyla fikir alış verişi

Yapılan transferlerle ilgili konuşan Transfer Komitesi Başkanı Oktay Çolpan, yapılan transferlerle ilgili olarak titiz bir şekilde çalışıldığını, 7 kişilik komisyonun transfer çalışmalarında uygun koordineli bir şekilde hareket ederek sonuca vardıklarını belirtti. İstişare toplantısında söz alan Tekirdağ Milletvekilleri ise projelerin kendilerine iletilmesi halinde, ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirttiler. Yapılan iftarın ardından basın mensupları ile fikir alış verişinde bulunan kulüp yöneticileri, basın mensuplarına desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör : Tuğberk Erdem
2292 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu