Ak Parti'de Şok Istifa
reklam
14 Temmuz 2016
Ak Parti'de Şok Istifa

Ak Parti'de Şok Istifa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve il yönetiminin istifası, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Ankara’da yapılan İl Başkanları Toplantısı’nın akabinde açıklanan karar, birçok soruyu da beraberinde getirdi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar. Ramazan Bayramı sonrası Ankara’da yapılan İl Başkanları Toplantısı’nın hemen ardından açıklanan istifa kararı şok etkisi yaratırken, birçok soruyu da beraberinde getirdi.

Edinilen bilgilere göre konuya ilişkin kısa bir açıklamada bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel “AK Parti Tekirdağ İl Başkanımız Sayın Ahmet Akçay, Genel Merkez’imiz ile yaklaşık 2-3 aydır görüşmelerini sürdürüyordu. Bu görüşmelerin içeriği, teşkilatlarda görev alan bazı isimlerin görevden alınması ile ilgiliydi. Bu talebi yerine getirilmeyince, kendi isteği ile istifa etmiştir. Bu güne kadar verdiği hizmetler ve çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederim. Yeni İl Başkanımız, Genel Merkez’imizin çalışmasını tamamlamasının ardından kısa bir süre içerisinde atanacaktır.” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi ile ilçe yönetimleri arasında bir gerginlik olup olmadığı ve teşkilatlarda görev alan hangi isimlerin görevden alınmasının istendiği, siyasi kulislerde merak konusu oldu.
Editör : Tuğberk Erdem
2479 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu