Ak Parti Heyeti, Çorlu Tso'yu Ziyaret Etti
reklam
08 Kasım 2016
Ak Parti Heyeti, Çorlu Tso'yu Ziyaret Etti

Ak Parti Heyeti, Çorlu Tso'yu Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ile il ve değişik ilçelerden gelen teşkilât üyeleri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)’na ziyarette bulundular.

02 Eylül 2016 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy ve Haluk Perçin Bayındır hazır bulundu.

Çorlu, Trakya’nın temel noktasıdır

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel “Burada sizlerle birlikte olmak, bizleri son derece mutlu etti. Modern ve üyelerinin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası’nın, hayırlı olmasını diliyorum. Çorlu, Trakya’da sanayi ve ekonominin temel noktasıdır. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasında ve gelişmesinde, Çorlu’nun yeri oldukça büyüktür. Bizim bu büyüklüğü daha da geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Teknik Üniversite için her şeyi yapacağız

Çorlu’da yeni bir üniversite açılması için Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ın birlikte bir çalışma hazırladığını ifade eden Mustafa Yel “Bu çalışmayı, Meclis’in açıldığı dönemde Ankara’ya taşıyacağız ve çözüm odaklı çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bin 500’e yakın sanayi kuruluşunun olduğu bir yerde, Balkan Teknik Üniversitesi’nin kurulması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ayrıca Küçük Sanayi Sitesi’nin ve orta ölçekli sanayi sitelerinin gelişmesi, bizim için büyük önem arz ediyor. Bu konuyla ilgili çalışmalarımız da devam etmektedir.” diye konuştu.

Birlik ve beraberliğimiz her zaman sürecek   

Sözlerine, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek başlayan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ise “Öncelikle yönetim kurulum ve şahsım adına belirtmek isterim ki sizleri Odamızda görmekten dolayı son derece mutluyuz. Sayın Vekilimize, Çorlu için kurduğu cümlelerden ve özverili çalışmalarından dolayı, sizlerin önünde teşekkür etmek istiyorum. Tekirdağ, büyük bir sanayi şehridir. Ağırlıklı olarak Çorlu ve Çerkezköy, sanayinin toplandığı noktadır. Buralarda bu sanayiyi destekleyecek küçük sanayi sitelerinin kurulup, modernize edilmesi lazım. Ufak esnafımızın bunlara ihtiyacı var. Bu sayede büyük firmalarla bütünleşmiş olarak çalışacak birçok üyemiz olacaktır. Bizler, üyelerimizin iş fırsatlarını artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hükümetimiz, Vekillerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve diğer Odalarımız, her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaktadır. Bu birlik ve beraberliğin, her zaman süreceğine inanıyorum.” dedi.

Teknik Üniversite gayretleri, bizleri mutlu ediyor

Gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu da bir konuşma yaptı. Meclis Başkanı Güleroğlu “Çorlu’ya bir devlet üniversitesinin kurulması son derece önemli bir konudur. Vekillerimizin üniversite kurulması yönünde gayretlerinin olması, bizleri çok mutlu ediyor. Devlet olmasa bile özel bir üniversitenin kurulması, Çorlu’nun gelişimi noktasında son derece önemlidir. Sizlerin, bölgedeki sorunların çözümü noktasında gerekli çabayı göstereceğinize eminim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.” açıklamasında bulundu.

Yeni hizmet binası, Çorlu’ya hayırlı olsun

Ziyarette konuşan ve oluşturulan yeni yönetimin ilk ziyaretini Çorlu TSO’ya gerçekleştirdiğinin altını çizen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ise “25 günlük zorlu bir süreçten sonra yönetim kurulumuzu oluşturduk. İlk ziyaretimize de Trakya’nın sanayi ve ekonomi kenti olan Çorlu’dan başlamak istedik. Öncelikle Çorlu’ya ve bölgemize böyle güzel bir binayı kazandırdıkları için Çorlu TSO Meclis Üyeleri’ne teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.
Editör : Tuğberk Erdem
1885 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu