Tekirdağ Büyükşehir'den Çorluspor 1947'ye Maddi Destek
reklam
18 Aralık 2016
Tekirdağ Büyükşehir'den Çorluspor 1947'ye Maddi Destek

Tekirdağ Büyükşehir'den Çorluspor 1947'ye Maddi Destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Çorluspor 1947 Kulübü’nün SS Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi’ndeki tesislerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da hazır bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorluspor 1947 Başkanı Oktay Çolpan ve kadroda yer alan futbolcuları ziyaret etti. Çorluspor 1947 Kulübü’nün SS Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi’ndeki tesislerinde gerçekleştirilen ziyarette; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile Çorluspor 1947 Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Çorluspor 1947 Kulübü Başkanı Oktay Çolpan’a yeni görevinde başarılar dileyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kulüp hakkında genel bilgiler aldı. 11 ilçenin her birine önem verdiklerini ileri süren Albayrak “Gençlerin ve spora gönül verenlerin, her daim yanındayız. Bu anlamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak maddi ve manevi her türlü yardımı yapmaya, spora ve sporcuya destek olmaya hazırız.” dedi. Bölgesel Amatör Lig (BAL)’in uzun soluklu bir maraton olduğunu dile getiren Albayrak “Kulübe desteğimizi takdim ediyoruz.” diyerek Çorluspor 1947’ye sezonda başarılar diledi.

Yöneticilerle bir süre görüşen Albayrak; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşe Spor Kulübü Başkanı Hasan İşcan, Ergene Velimeşe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcularla yapacağı görüşme nedeniyle tesislerden ayrıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
1792 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu