Başkan Baysan, Briç Sporcularını Makamında Ağırladı
reklam
18 Aralık 2016
Başkan Baysan, Briç Sporcularını Makamında Ağırladı

Başkan Baysan, Briç Sporcularını Makamında Ağırladı

Katıldıkları briç turnuvalarında Çorlu’yu başarıyla temsil eden ve elde ettikleri derecelerle de Çorlu’yu briç sporunda marka haline getiren Çorlulu briç sporcuları, Ayşe Nazlı Metin başkanlığında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı ziyaret ettiler.

Milli Takım oyuncusu ve Türkiye 4’üncüsü Ayşe Nazlı Metin başkanlığında bir araya gelen Çorlulu briç sporcuları, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyarette bulundular.

Ziyarette konuşan ve Çorlu’nun briç sporunda Türkiye’de bir marka haline geldiğini belirten Briç Milli Takım Sporcumuz Ayşe Nazlı Metin “Çorlu olarak Türkiye’de, briç sporunda bir markayız. Milli oyuncularımızın yanı sıra, müsabakalarda finallere yükselen oyuncularımız var. Sporcu sayımızı daha yukarılara taşıma niyetindeyiz. Briç sporuna gönül verenlere layık olabilmek için çalışıyoruz. Bu yüzden yeni bir yer kiraladık ve burada vereceğimiz eğitimlerle Çorlu’daki briç oyuncularının sayısını artırmayı düşünüyoruz. Çorlu’da briç sporunda önemli başarılar elde eden Dr. Ayhan Akbıyık, Türkiye Briç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Çorlu’muzu temsil ediyor. Bildiğiniz üzere Çorlu’da Türkiye Briç Federasyonu tarafından şampiyonalar düzenleniyor. Trakya Açık İkili Briç Şampiyonası düzenledik ve çok başarılı sonuçlar elde ettik. Bu konudaki katkılarınız ve emekleriniz için sizin nezdinizde Çorlu Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” dedi. Ayşe Nazlı Metin ayrıca Türkiye Briç Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Nafiz Zorlu’nun düzenlenen ilk turnuvaya katılarak seminer verdiğini hatırlattı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise “Çorlu’da briç sporunda başarı grafiği her geçen yıl daha da yükseliyor. Ulusal turnuvalarda elde ettiğiniz başarılardan ötürü sizleri kutluyor ve Çorlu Briç camiası adına sizlere teşekkür ediyorum. Elde ettiğiniz bu başarılar, yeni sporcuların yetişmesinde önemli katkı sağlayacaktır. Başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

Ziyarette Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya ve Kemaleddin Avcı da hazır bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
2273 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu