Kosgeb Kursiyerleri, İş Kurmak İçin Gün Sayıyor
reklam
05 Ocak 2017
Kosgeb Kursiyerleri, İş Kurmak İçin Gün Sayıyor

Kosgeb Kursiyerleri, İş Kurmak İçin Gün Sayıyor

Çorlu TSO, Çalışma ve İŞKUR Çorlu Şube Müdürlüğü ile KOSGEB Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 70 saatlik KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi. Eğitimi başarıyla tamamlayan girişimciler, sertifika almaya hak kazandılar.

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO), Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Çorlu Şube Müdürlüğü ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ İl Müdürlüğü işbirliğiyle 05-15 Aralık 2016 tarihleri arasında Çorlu TSO Kuzey Eğitim Salonu’nda düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi.

4 ana konudan oluşan ve toplam 9 gün süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Eğitmen Fatih Yaldız gözetiminde tamamlandı. Eğitimde; iş kurmak isteyen girişimci adaylarına iş fikrinin geliştirilmesi ve yaratıcılık egzersizleri ile iş planı yazma, etkili bir sunum yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda detaylı bilgiler verildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün “Çorlu TSO, İŞKUR Çorlu Şube Müdürlüğü ve KOSGEB Tekirdağ İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 70 saatlik uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirilmiştir. Söz konusu eğitimi tamamlayan girişimciler, sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Çorlu TSO olarak bölgemiz girişimci adaylarına yönelik çalışmalarımız KOSGEB’in de destekleriyle devam edecektir.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1608 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu