Çorlulu Cenk Işıksel, Halk-Lis Genel Başkanı Oldu
reklam
05 Ocak 2017
Çorlulu Cenk Işıksel, Halk-Lis Genel Başkanı Oldu

Çorlulu Cenk Işıksel, Halk-Lis Genel Başkanı Oldu

Geçtiğimiz dönem Halk-Lis Çorlu İlçe Başkanlığı görevini de yapan Halk-Lis Tekirdağ İl Başkanı Cenk Işıksel, CHP Genel Merkezi’nde yapılan 1’inci Halkçı Liseliler (Halk-Lis) Kurultayı’nda Genel Merkez Dönem Sözcüsü (Genel Başkanı) olarak seçildi.

Halkçı Liseliler (Halk-Lis) Çorlu İlçe Başkanlığı görevinin ardından Halk-Lis Tekirdağ İl Başkanlığı yapan Cenk Işıksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde geçtiğimiz hafta sonu yapılan 1’inci Halk-Lis Kurultayı’nda Genel Merkez Dönem Sözcüsü (Genel Başkanı) olarak seçildi. İki listenin yarıştığı ve “Çarşaf Liste Yöntemi” ile yapılan kurultayda kullanılan oyların tamamını alan Işıksel, seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile birlikte CHP lise örgütlenmesini yönetecek. Işıksel’in Genel Merkez Dönem Sözcüsü olarak seçilmesi, Çorlu başta olmak üzere Tekirdağ’ın tüm CHP kadrolarında büyük sevinçle karşılandı.

Kılıçdaroğlu, makamında kabul etti

Yeni göreve gelen Halk-Lis Yönetimi’ni makamında kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Mustafa Kemal’in aydınlanma ışığını taşıyacak gençler, sizlersiniz. Umudumuz, sizlersiniz. Çalışmalarınızda başarılar diler, tebrik ederim.” diye konuştu. Işıksel’i telefonla arayarak tebriklerini ileten CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de göreve seçilen gençlerin her koşulda destekçisi olacağının sözünü verdi. Işıksel’in Halk-Lis Dönem Sözcüsü olarak seçilmesini kendi sosyal medya hesabından kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ise “Halkçı Liseliler 1’inci Kurultayı’nda Halk-Lis Dönem Sözcüsü (Genel Başkanı) seçilen kardeşim Cenk Işıksel’i tebrik eder, başarılar dilerim.” mesajını yayımladı.

Işıksel: “Var gücümüzle çalışacağız.”

Gerçekleştirilen kurultayın ardından açıklamalarda bulunan Halk-Lis Dönem Sözcüsü Cenk Işıksel ise “Genel Merkez’imizde yapılan kurultay, lise örgütlenmemiz adına büyük bir gün olarak tarihe geçmiştir. Başta Kurucu Genel Başkanımız Doğukan Kurnaz olmak üzere bu emeği gösteren tüm MYK üyelerine ve il başkanlarına teşekkür ediyorum. Tekirdağ’da, oldukça başarılı çalışmalara imza atan bir lise örgütümüz var. Bu başarıyı 81 ile yaymak adına, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Görüldüğü üzere önümüzde bir referandum süreci yaşanacak. Halkçı Liseliler olarak, geleceğimizi ve gençliğimizi bu zihniyete teslim etmemek adına, Anadolu ve Trakya’da var gücümüzle çalışacağız. Yolumuz, Mustafa Kemal’in yolu; rehberimiz, Bursa Nutku.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2164 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu