Ergene Belediyesi'nden Çocuklara Karne Hediyesi
reklam
01 Şubat 2017
Ergene Belediyesi'nden Çocuklara Karne Hediyesi

Ergene Belediyesi'nden Çocuklara Karne Hediyesi

Ergene Belediye Başkanlığı’nın sosyal etkinlik programı kapsamında düzenlediği karne şenliği, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 20 Ocak Cuma Günü Velimeşe Mahallesi’nde başlayan etkinlik programı, 5 Şubat Pazar Günü Marmaracık’ta sona erecek.

Ergene Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen karne şenliği, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Etkinlik programı kapsamında Ergeneli çocuklar; çizgi film, illüzyon, animasyon, yarışmalar, ikramlıklar ve sürpriz hediyelerle muhteşem bir günün keyfini yaşıyor. 20 Ocak Cuma Günü Velimeşe Mahallesi’nde başlayan etkinlik programı, 5 Şubat Pazar Günü Marmaracık Mahallesi Kapalı Düğün Salonu’nda son bulacak.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Ergene’de sevgiyle çıktığımız hizmet yolculuğumuz, geleceğimizin mimarı çocuklarımıza yönelik etkinlik ve projelerle devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yarıyıl tatilinde mahallelerimizde düzenlediğimiz karne şenliği programıyla keyifli gün geçirmelerini sağlamayı hedefledik. Bizler her alanda çocuklarımızı göz önünde bulundurarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.” dedi.

Başkan Yüksel “Eğitim konusunda sağladığımız yardım desteğinin yanı sıra, okullarımızın tadilat ve bakımına ve çocuk oyun alanlarının yapılmasına kadar pek çok alanda hizmetlerimiz devam etmektedir. Bizler eğitimin destekçisiyiz geleceğimizin mimarı çocuklarımızı önemsemeye devam edeceğiz. Karnelerini alan çocuklarımızı, eğitim dönemi boyunca gayretleri için kutluyor, iyi tatiller diliyorum.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1705 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu