Ergene Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Yardım Çeki
reklam
08 Nisan 2017
Ergene Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Yardım Çeki

Ergene Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Yardım Çeki

İlçe genelindeki spor kulüplerine ayni ve nakdi yardımlarını esirgemeyen Ergene Belediyesi, sunduğu katkılara devam ediyor. Spora ve sporcuya her daim büyük destek veren Ergene Belediyesi, hazırlanan nakdi yardım çeklerinin teslimini gerçekleştirdi.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Spor, insana birçok şey kazandırır. Takım olmayı, paylaşmayı öğretir. Ergene Belediyesi olarak bizler, imkânlarımız ölçüsünde, sporun gelişmesi için yatırımlar yapıyoruz ve bu çalışmalara devam edeceğiz. Ergene Belediyesi olarak spor kulüplerimize desteğimiz sürecek. Sosyal bir belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Spor kulüplerimizi emeklerinden ve başarılarından dolayı kutluyoruz. Başarıları, Ergene halkını gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Hepimizin ortak amacı, başarıları ve güzellikleri ile konuşulacak şekilde Ergene’mizi her alanda en iyi şekilde temsil etmektir. Bu amaca hizmet eden spor kulüplerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Kulüp başkan ve yöneticilerine nakdi yardım çeklerini takdim eden Ergene Belediye Başkan Yardımcıları; Ayça Çevikelli, Nuh Nuhoğlu ve Menderes Yıldız ile Belediye Meclis Üyeleri Mülayim Bedir, Yüksel Baydarlı ve Merdin Cantaş, ‘spora desteğimiz her zaman devam edecektir’ mesajını kaydettiler.

Ergene Belediyesi tarafından nakdi yardım yapılan spor kulüpleri ise şöyle sıralanıyor; Ergene Velimeşe Spor Kulübü (65 Bin TL), Ergene Belediye Spor Kulübü (37 Bin TL), Ergene Gücü Ulaş Belediye Spor Kulübü (22 Bin TL), Vakıflar Güven Spor Kulübü (22 Bin TL), Sağlık Mahallesi Spor Kulübü (22 Bin TL), Misinli Spor Kulübü (11 Bin TL), Ahimehmet Gençlik Spor Kulübü (11 Bin TL), Esen Spor Kulübü (11 Bin TL), Kırkgöz Spor Kulübü (11 Bin TL), Yeşiltepe Spor Kulübü (11 Bin TL).
Editör : Tuğberk Erdem
2243 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu