Macaristan'daki Şampiyonada Ülkemizi Temsil Edecek
reklam
08 Nisan 2017
Macaristan'daki Şampiyonada Ülkemizi Temsil Edecek

Macaristan'daki Şampiyonada Ülkemizi Temsil Edecek

Yalova’da gerçekleştirilen U-23 Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Güreş Takımı sporcularından Emine Çataloğlu, Macaristan’daki Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Güreş Takımı, U-23 Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda önemli başarılara imza attı. 53 kiloda Emine Çataloğlu Türkiye Şampiyonu olurken; 58 kiloda, Mehlika Öztürk, 60 kiloda Şaziye Nur Mertgenç, 63 kiloda Sultan Sivrihisarlı, 75 kiloda ise Cemile Birlik Türkiye üçüncülüğünü kazandı. 25 takımdan 95 güreşçinin mücadele ettiği şampiyonaya 7 güreşçi ile katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, topladığı 46 puanla takım halinde 4’üncü oldu.

Elde edilen başarının ardından açıklamalarda bulunan takım antrenörü Fatih Kobal “Öncelikle tüm güreşçi kardeşlerimi tebrik ederim. Güreşçilerimizin performanslarından çok memnunum. Çok önemli maçlara çıktılar ve takım halinde 3’üncülüğü kıl payı kaçırdık. Bu, sporun doğasında var. Güreşçilerimiz, mücadelelerde gerçekten çok iyi maçlar çıkardılar. 53 kiloda Türkiye Şampiyonluğu’nu elde eden güreşçimiz Emine Çataloğlu, ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek. Kendisini kutluyorum ve başarılar diliyorum. Umuyorum orada da ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve altın madalya ile ülkemize dönecek.” dedi.

53 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Emine Çataloğlu, 28 Mart-02 Nisan 2017 tarihlerinde Macaristan’da düzenlenecek olan U-23 Avrupa Şampiyonası’nda, Milli Takımımızda mücadele ederek ülkemizi temsil edecek.

Editör : Tuğberk Erdem
1762 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu