Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü Türkiye 3'üncüsü Oldu
reklam
09 Nisan 2017
Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü Türkiye 3'üncüsü Oldu

Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü Türkiye 3'üncüsü Oldu

Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü, ülke çapındaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. 26 Şubat tarihinde yapılan ve 20 belediye takımının katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda, Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü Türkiye 3’üncüsü oldu.

Türkiye Şampiyonası’na katılan Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü sporcularından; Yiğit Yeşilçiçek (Uzun Atlama), Ersen Kurtul (Gülle Atma) ve Enes Talha (Yüksek Atlama) Türkiye 1’incisi olurken, 60 metrede Aşkın Sadi Türkiye 4’üncüsü, bin 500 metrede Tarık Öztaş ise Türkiye 13’üncüsü oldu. Şampiyonada elde ettiği başarılı sonuçların ardından Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü, takım halinde Türkiye 3’üncüsü oldu.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Spor insana birçok şey kazandırır. Takım olmayı, paylaşmayı öğretir. Ergene Belediyesi olarak bizler, imkânlarımız ölçüsünde, sporun gelişmesi için yatırımlar yapıyoruz ve bu çalışmalara devam edeceğiz. 2016 yılında ilçemizi dereceleriyle temsil eden başarılı sporcularımızı ödüllendirdik. Bu yılda aynı gurur ve onuru yaşatacaklarının müjdesini yarışma sonuçlarıyla verirken; 2017 yılının, sporcularımız açısından başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum. Emeklerinden azimlerinden ve çalışmalarından dolayı başta antrenörleri Metin Emin olmak üzere tüm sporcuları kutluyorum. Sporcu kardeşlerimin gelecekte, gerek spor alanında gerekse farklı alanlarda ülkemize hizmet edeceklerinden eminim.” diye konuştu.

Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü sporcularının elde ettiği başarı, ilçede büyük sevinç yarattı.
Editör : Tuğberk Erdem
1646 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu