Kararsız Olanlar, Hayırcı'ların Kim Olduğuna Baksınlar!
reklam
10 Nisan 2017
Kararsız Olanlar, Hayırcı'ların Kim Olduğuna Baksınlar!

Kararsız Olanlar, Hayırcı'ların Kim Olduğuna Baksınlar!

Referandum çalışmaları dahilinde Hayrabolu’yu ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi konusunda destek istedi

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Balkan’ı ziyaret eden Milletvekili Yel “Bizler, vatandaşımıza referandumda neden ‘Evet’ demesi gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi; yönetimde istikrarı, temsilde adaleti getirecek bir sistemdir. Bazı vatandaşlarımız bize soruyor, 18 Maddelik Anayasa değişikliği neler getiriyor? Bizler de her yerde en ince detayına kadar anlatıyoruz. Ama yine de tereddütü olanlar, kararsız olanlar, en azından ‘Hayır’ diyenlere bakabilir. Eğer bugün PKK terör örgütü ‘Hayır’ diyorsa, Türkiye’deki İslam düşmanları ‘Hayır’ diyorsa, FETÖ’cüler ‘Hayır’ diyorsa, Almanya, Hollanda ‘Hayır’ diyorsa, demek ki doğru yol, en iyi yol ‘Evet’tir. Biz hiç kimseyi ayrıştırmayız, ötekileştirmeyiz. 16 Nisan’da ‘Evet’ diyen de ‘Hayır’ diyen de bu memleketin evladıdır.” dedi.

Partililerle birlikte Şalgamlı, Soylu ve Kâhya mahallelerinde temaslarda bulunan Yel “Ticaretin ve ekonominin temeli, huzur ve istikrardır. Siyasi ve ekonomik istikrar, esnafımız için büyük önem taşımaktadır. Ekonomik istikrarın olduğu bir ortamda; yatırım olur, üretim olur, ihracat olur. Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ile istikrar hem siyaset hem de ekonomide kalıcı hale gelecektir. Ülke ekonomisi, daha da rahatlayacaktır. İnşallah hep birlikte ‘Evet’ diyerek, Türkiye’nin önündeki engelleri kaldıracağız.” diye konuştu.

Fırat Kalkanı Operasyonu’nda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Yunus İşcan’ın ailesine baş sağlığı ziyaretinde de bulunan Yel, şehidin yakınlarına, akrabalarına ve tüm Tekirdağ’a tekrar baş sağlığı diledi.

Editör : Tuğberk Erdem
2072 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu