Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Basını İle Buluştu
reklam
10 Nisan 2017
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Basını İle Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Basını İle Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, göreve gelişlerinin 3’üncü yıl dönümü münasebetiyle Çorlu’da basın toplantısı düzenledi. Shiva Restaurant’ta gerçekleştirilen toplantıya, Çorlu’da görev yapan basın mensupları katılım gösterdiler.

Çorlu’da görev yapan gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda görevde oldukları 3 yıl içinde Tekirdağ ve Çorlu’da yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler aktaran Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Tekirdağ, her yıl aldığı 35 bin civarında göç ile Türkiye’de nüfusu artan illerin başında geliyor. Bir yıl sonra da nüfusumuz, 1 milyonu geçen iller arasında olacak. Tekirdağ 2’nci ve 3’üncü Dönemde, Türkiye’nin sayılı Büyükşehirleri arasında yer alacaktır. Çorlu Orion Kavşağı’nda yapacağımız düzenleme ile trafiği de büyük önemde rahatlatacağız. Biz hizmet yaparken, hizmetlerimizin çoğunu da oybirliğiyle yapıyoruz. Bugüne kadar aldığımız kararların yüzde 92,4’ünü de oybirliğiyle aldık. Bundan sonra da çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz.” dedi.

11 ilçeyi de birbirinden ayırmadıklarını dile getiren ve sadece geçtiğimiz yıl içerisinde 210 km yol yaptıklarını anlatan Başkan Albayrak “Bunun 75 kilometresi beton yoldur. Bu yıl da büyük bir yol seferberliği yaparak yollarımızın çoğunu bitireceğiz.” diye konuştu. Çorlu’daki basın mensuplarının terbiye sınırını aşmadan eleştirilerini yaptığını belirten Başkan Albayrak, bundan sonraki süreçte de Çorlu basınının yapıcı eleştirilerini beklediğini ifade etti. Toplantının son bölümünde Albayrak, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Düzenlenen basın toplantısına; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Büyükşehir Genel Sekreteri Oral Karakaya, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal ve Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları İbrahim İçöz, Feyzi Ünal, Soner Ergin ile basın mensupları katıldılar.

Editör : Tuğberk Erdem
2110 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu