4'üncü Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı
reklam
10 Nisan 2017
4'üncü Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

4'üncü Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başladı

Ergene Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve özellikle dar gelirli ailelere yönelik olarak düzenlenen “Sünnet Şöleni” kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 27 Mayıs Cumartesi günü olan şölende, 2 yaş üzeri çocuklar sünnet ettirilecek.

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 2017 Yılı Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı. 2 yaş üzeri çocukların sünnet ettirileceği şölen için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların; çocuğun SGK kurum bilgisi, adres bilgisi, telefon bilgisi ve nüfus cüzdanı suretiyle Velimeşe ve Ulaş Hizmet Binaları ile mahalle muhtarlıklarına başvurması yeterli olacak.

Sünnet Şöleni’ni geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Hizmetlerimizin merkezinde; insanımız var, ihtiyaçlı insanımıza yardım var. Amacımızın temelinde, Ergene’de yaşayan mutlu insanlarımızın sayısını çoğaltma düşüncesi yer alıyor. Sünnet Şöleni’miz, bu temel anlayıştan hareketle gelenekselleştirdiğimiz bir şölen haline geldi. Geçen yıl halkımızın memnuniyetle karşıladığı sünnet şöleninin, bu sene de vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşeceğine inanıyorum.” dedi.

Konuya ilişkin olarak kısa bir açıklamada bulunan Ergene Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ise ‘Ergene Belediyesi’nin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşu ve hastanelerde, önceden belirlenen gün ve saatlerde, sağlıklı şartlar altında ve uzman doktorlar tarafından çocukların sünnet edileceğini’ açıkladı.

Editör : Tuğberk Erdem
2213 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu