Tff Trakya U-13 Karma Toplantısı Çorlu'da Yapıldı
reklam
07 Haziran 2017
Tff Trakya U-13 Karma Toplantısı Çorlu'da Yapıldı

Tff Trakya U-13 Karma Toplantısı Çorlu'da Yapıldı

Trakya’daki futbol antrenörleri ve spor adamları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trakya Bölge Karması Çalışmaları için Çorlu Belediyesi Seminer Salonu’nda bir araya geldi. Toplantıda, Trakya futbolunun sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Toplantının açılış konuşmasını, bölge teknik adamlarından Şenol Doğramacı yaptı. Doğramacı’nın ardından kürsüye, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan geldi. Ülkemizdeki anne ve babaların, çocuklarının iyi birer futbolcu olmasını arzuladıklarını ve bu yüzden çocuklarını futbola yönlendirdiklerini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan “Her yaştaki gençlerimizin katılacağı, İstanbul dâhil 60’a yakın teknik adamın katılımıyla yapılması planlanan organizasyonun, Trakya futboluna büyük katkılar sağlayacağı ve ülkemize örnek bir model olacağı görülmektedir. Bizler, ilçemizde bu tarz organizasyonların sayısının artması ve gençlerimizin faydalanmasını sağlamak arzusundayız. Bu ve benzeri faaliyetlerin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Türkiye’de aileler çocuklarının birer Messi veya Arda olmasını arzu ediyor ve onları futbola yönlendiriyorlar. Ben de futbolu çok severim ve Çorlu’da altyapıdan başlayarak bir futbol takımı kurmayı arzu ediyoruz. Diğer yandan da sporun birçok dalında çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Güreşçilerimiz, Avrupa’dan derecelerle dönüyorlar. Basketbol takımımız, 2’nci Lig’e yükselme mücadelesi veriyor. Voleybolda, küçük ve yıldız kızlarımız büyük başarılara imza atıyor. Bu vesile ile bölge antrenörümüz Kamil Doygun ve siz değerli teknik adamlarımıza bölgemize katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” diye konuştu.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve ilgili çalışmanın ülke sathına yayılacağını ifade eden TFF Trakya Bölge Antrenörü Kamil Doygun ise “Geçtiğimiz yıl, 2003 doğumlu gençlerimizden oluşturulan ve Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illeri ile İstanbul’un Çatalca, Arnavutköy, Büyükçekmece, Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ilçelerindeki sporcularımızın dâhil olduğu Trakya Karması U-13 Takımı, milli takımımıza 9 futbolcu vermiştir. Bu çalışmamız, Trakya ve ülke futbolu ile altyapı faaliyetleri için çok önemli bir hadisedir. Bu projenin Trakya Karması’na ve Trakya futboluna hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Toplantı, TFF Trakya Bölgesi U-13 (2004) Karma Planlaması konusunda hazırlanan sunum ile devam etti. Toplantıya katılan antrenör ve spor adamları ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör : Tuğberk Erdem
1820 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu