Uyuşturucuyla Mücadeleye Yıkım Desteği
reklam
07 Haziran 2017
Uyuşturucuyla Mücadeleye Yıkım Desteği

Uyuşturucuyla Mücadeleye Yıkım Desteği

Çorlu Belediyesi ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halk arasında Kore Mahallesi olarak bilinen Hıdırağa Mahallesi’nde yıkım operasyonu gerçekleştirdi. Bölgede, uyuşturucu madde satılan ve kullanılan 22 adet metruk yapı yıkıldı.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Çevik Kuvvet Amirliği’nde görev yapan yaklaşık 40 kişilik emniyet personelinin desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda, Çorlu Belediyesi İnşaat Kontrol ve Kaçakla Mücadele Birimi ekipleri tarafından 22 adet metruk yapı yıkılarak temizlik işlemi yapıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan ve mahalle sakinlerinin de destek verdiği yıkım işlemi, saat 18.00’e kadar sürdü.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu satılan ve kullanılan metruk yapıları belirlemesi ile başlayan yıkım operasyonu, mahalle halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Özellikle çocuklar açısından büyük tehdit unsuru oluşturan metruk yapıların mahalle sakinlerini tedirgin ettiğini ifade eden vatandaşlar, gerçekleştirilen yıkım işleminden dolayı emniyet ve belediye ekiplerine teşekkürlerini ilettiler.

Öte yandan son yapılan incelemede vatandaşların mesken olarak kullanımı dışında kalan, madde satılan ve kullanılan metruk yapının kalmadığı tespit edilerek çalışma sonlandırıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2121 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu