Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Gazetecileri Ağırladı
reklam
08 Haziran 2017
Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Gazetecileri Ağırladı

Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Gazetecileri Ağırladı

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçede görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül “İlçemizin ekonomik ve sosyal refahının lokomotifi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.” dedi.

17 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül “Öncelikle davetimize katılarak, bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı şahsım ve yönetimim adına tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Konuşmamım başlangıcında, kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Yönetim Kurulu Başkanı’mız Sayın Enis Sülün’ü yâd etmek istiyorum. Kendisinin; Odamız, bölgemiz ve Trakya için verdiği hizmetler, yadsınamaz bir gerçektir. Böylesine değerli bir insanı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, geride kalanlara ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” diye konuştu.

GAZETECİLİK, ÖNEMLİ BİR MESLEKTİR

Konuşmasına devam eden Başkan Gönül “Gazetecilik, önemli bir meslektir. Türkiye’de ve Çorlu’muzda yaşayan insanlarımızın gönlünde, yerel basının önemli bir yeri vardır. Basının olmaması demek, o ülkede demokrasinin olmaması manasına gelir. İlçemizde yaşanan olayların haberleştirilerek halkımıza hızlı ve doğru bir şekilde ulaştırılması, sizlerin önemini her zaman bizlere göstermektedir. Çorlu TSO olarak ilçemize katkı sağlamak açısından; yönetimimiz, meclisimiz ve personelimiz ile birlikte Çorlu’nun ekonomisini daha ileriye götürmek için çaba harcıyoruz. Bu noktada basının bizlere çok büyük katkısı var. Biz sorunları belirliyoruz, çalışıyoruz sizler de kamuoyuna duyuruyorsunuz. Bizim çalışmalarımızı sizler kamuoyuna duyurmasanız, bu anlamda biz hiçbir şey yapamayız. Bu nedenle sizler, Çorlu’daki projelerin ortağısınız!” dedi.

GELİŞİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Başkan Gönül “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, misyon ve vizyonuna uygun olarak faaliyetlerini her geçen gün genişletmekte, üyelerimizin ufkunu açacak çalışmaları koordine etmektedir. Bölgenin tanıtımı ve kalkınması için var gücümüzle çalıştığımızı belirtmek istiyorum. Üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla yüksek bir tempo içerisinde her anımızı, en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Yıl içerisinde üyelerimizin mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesi için eğitim, organizasyon ve seminerler düzenliyoruz. Hazırladığımız projelerle birlikte Oda’mızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Bizler, sanayicisi ve esnafıyla, ilçemizin ekonomik ve sosyal refahının lokomotifi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Destekleri için başta değerli üyelerimiz olmak üzere meslek komitelerimize, meclisimize, yönetim kurulumuza ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri, bir önceki basın toplantısı tarihinden itibaren gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizin sunumunu izlemeye davet ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” diye konuştu.

Toplantı, soru-cevap bölümü ile devam etti.

Editör : Tuğberk Erdem
1902 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu