Kapaklı Belediyesi'nin Kültür Gezileri Yeniden Başlıyor
reklam
08 Haziran 2017
Kapaklı Belediyesi'nin Kültür Gezileri Yeniden Başlıyor

Kapaklı Belediyesi'nin Kültür Gezileri Yeniden Başlıyor

Geçtiğimiz yıllarda Edirne’ye kültürel geziler düzenleyen Kapaklı Belediyesi, bu geleneği bu sene de devam ettirecek. Ramazan ayına özel olarak organize edilecek olan Edirne Gezileri’nin kayıtları, 29 Mayıs Pazartesi gününden itibaren başlayacak.

Rehber eşliğinde gerçekleştirilecek olan gezi programında; Şükrü Paşa Tabyası, Balkan Savaşları Müzesi, Sarayiçi Er Meydanı, Balkan Şehitleri Anıtı, Semiz Ali Paşa Çarşısı, Üç Şerefeli Cami, Bedesten, Selimiye Cami ve Arastası, Burgulu Camii, Tunca ve Meriç Köprüleri ziyaret edilecek.

Edirne Gezileri’nin vatandaşlara kültürel anlamda çok şeyler katacağını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Düzenlediğimiz Edirne Gezileri ile vatandaşlarımıza Edirne’de bulunan tarihi ve mimari önemi büyük olan camilerimizi, kervansaraylarımızı ve bunlar gibi önem arz eden yerleri gezdireceğiz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Edirne Gezileri’mize bu yılda kaldığımız yerden devam ediyoruz. Medeniyetlerin buluşma noktası tabir edilen Edirne, Anadolu ve Rumeli kültürleri bünyesinde bulunduruyor. Kayıtlarımızın tamamlanması ile birlikte 05 Haziran Pazartesi günü araçlarımız, seferlerine başlayacak.” diye konuştu.

Edirne Kültür Gezileri’ne katılmak isteyen vatandaşlar, 09 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar, Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası’nın 6’ncı katında bulunan Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne şahsen ve kimlik fotokopileri ile başvuru yapabilecekler.

Editör : Tuğberk Erdem
1668 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu