İlhan Kurt, Çorlu Kent Konseyi Başkanlığı'na Seçildi
reklam
08 Haziran 2017
İlhan Kurt, Çorlu Kent Konseyi Başkanlığı'na Seçildi

İlhan Kurt, Çorlu Kent Konseyi Başkanlığı'na Seçildi

Çorlu Kent Konseyi Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Ramadan Cesur’un istifası sonrasında olağanüstü toplanan genel kurul, İlhan Kurt’u Çorlu Kent Konseyi Dönem Başkanlığı görevine seçti.

Genel kurul toplantısı, saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklâl Marşı ile başladı. Daha sonra genel kurul faaliyetini yönetecek divan heyetinin seçimi gerçekleştirildi. Divan Kurulu Başkanlığı’na Kemalettin Mahalle Muhtarı Ali Poyraz, Divan Kurulu Üyelikleri’ne ise Rumeli Mahalle Muhtarı Hamdi Balın ile Şahpaz Mahalle Muhtarı Recep Soydan, oybirliği ile seçildiler.

Akabinde başkanlık seçimi yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi İlhan Kurt, tüm genel kurul üyelerinin oylarını alarak Çorlu Kent Konseyi Başkanlığı’na seçildi. Başkanlık seçiminin ardından genel kurula hitap eden Başkan Kurt, önümüzdeki dönemde yapılması planlanan faaliyet ve projeler hakkında bilgiler aktardı. Çorlu Kent Konseyi Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, dilek ve temennilerin dile getirilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Ayrıca toplantıda katılımcılardan eski hastaneler bölgesinin park olması adına başlatılan imza kampanyasına destek vermeleri istendi ve imza toplandı.

Toplantının bitiminde Çorlu Kent Konseyi’nin yeni Başkanı İlhan Kurt ve Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Kurt’a yeni görevinde başarılar diledi. Baysan, önümüzdeki dönemde yapılacak faaliyetler hakkında Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. 

Editör : Tuğberk Erdem
2422 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu