Tekirdağ'daki Gündal Halk Plajı'nda Sona Yaklaşıldı
reklam
08 Haziran 2017
Tekirdağ'daki Gündal Halk Plajı'nda Sona Yaklaşıldı

Tekirdağ'daki Gündal Halk Plajı'nda Sona Yaklaşıldı

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ’ın ilk halk plajını açmak üzere başlattığı çalışmalarda sona yaklaşırken, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler plaj kenarına giyinme kabini, duş, tuvalet ve kafeterya alanının inşa ve montajını tamamladı.

Tamamen ahşap malzemelerden oluşan yapıların yanı sıra palmiye ağaçları ve çiçeklerle süslenen, ışıklandırması yapılan Süleymanpaşa Belediyesi Gündal Halk Plajı’nın dinlenme alanında; 4 giyinme kabini, 4 duş, 4 tuvalet ve kafeterya binası bulunuyor.

Haziran ayında hizmete sunulması planlanan Süleymanpaşa Belediyesi Gündal Halk Plajı’nda kumsal temizleme çalışmaları için de ekipler harekete geçti. Tekirdağ’ın ilk halk plajı ile vatandaşlar; temiz deniz, temiz plaj ve hizmete kavuşacak.

Süleymanpaşa Belediyesi’ne ait Gündal Halk Plajı’nda yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan ve yapılan hazırlıklarda son aşamaya gelindiğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “İlk halk plajımızı, Kumbağ’da açıyoruz. Hazırlıklarımız hızla devam ediyor. Duşlar, tuvaletler, giyinme kabinleri, kafeterya ve çevre düzenlemesini tamamladık. Geriye kumsalımızı temizlemek kaldı. Haziran ayı içinde de temizlik işlemlerimizi ve birkaç küçük eksiği de tamamlayıp Süleymanpaşa Belediyesi olarak Gündal Halk Plajı’nı hizmete açacağız. Vatandaşlarımız temiz denizde, temiz plajda Süleymanpaşa Belediyesi farkı ile hizmete kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

Editör : Tuğberk Erdem
2604 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu