Ramazan Ayının İlk İftarı, Çorlu Aşevi'nde Verildi
reklam
08 Haziran 2017
Ramazan Ayının İlk İftarı, Çorlu Aşevi'nde Verildi

Ramazan Ayının İlk İftarı, Çorlu Aşevi'nde Verildi

Çorlu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programlarının ilki, Çorlu Belediyesi Aşevi’nde gerçekleştirildi. İkram çeşmesinden şerbet ikramının da yapıldığı iftar yemeğine, yaklaşık bin vatandaşımız katıldı.

Ramazan ayının ilk iftar yemeği, Çorlu Belediyesi Aşevi’nde verildi. Gerçekleştirilen ilk iftara; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı İsmail Akar, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. 2017 yılının ilk iftar sofrasında, yaklaşık bin vatandaşımıza iftar menüsü ikram edildi.

Genci, yaşlısı her kesimden vatandaşın aileleri ve yakınları ile katıldığı iftar yemeklerinin bu yıl da mahallelerde kurulacak iftar sofralarında devam edeceğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Ramazan ayının ikinci iftar yemeği yine Çorlu Belediyesi Aşevi’nde verildi. Bir hayırsever tarafından verilen iftar yemeğine; Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Halim Orta, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeği okunan yemek duası ve Çorlu Belediyesi’nin ikram çeşmesinden şerbet ikramı ile son buldu.

Editör : Tuğberk Erdem
2177 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu