Ergene Belediyesi Atletizm Kulübü, Madalyaya Doymuyor
reklam
05 Eylül 2017
Ergene Belediyesi Atletizm Kulübü, Madalyaya Doymuyor

Ergene Belediyesi Atletizm Kulübü, Madalyaya Doymuyor

Ergene Belediye Atletizm Takımı sporcuları, Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü. Ergene’yi başarıyla temsil eden ve şampiyonadan Türkiye dereceleriyle dönen sporcular, ilçede büyük sevinç yarattı.

Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda, Ergene Belediyesi Atletizm Kulübü Sporcularından Batuhan Çakır “Üç Adım Atlamada” Türkiye 1’incisi, Gönül Köksal “Yüksek Atlamada” Türkiye 2’ncisi, Egehan Karabulut “Uzun Atlamada” Türkiye 3’üncüsü olurken; Çoklu Branşlarda Ege Arslan “Yüksek Atlama” Türkiye 1’incisi, Kaan Yıldırım “100 m Engelli” Türkiye 3’üncüsü, Bensu Varol “Yüksek Atlama” Türkiye 2’ncisi, Hakan Sakallı “Uzun Atlama” Türkiye 3’üncülüğüyle Ergene’yi başarıyla temsil etti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Atletizm takımımızı, ilçemizdeki çocuklara sahip çıkmak ve geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine katkıda bulunmak adına kurduk. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor ile hayata bağlanması tek hedefimizdir. Bununla birlikte yaz okulu kurslarımız da, ilçemizde yaşayan çocuklarımızın keyifli ve verimli bir tatil geçirmesini sağlamak adına hayata geçirilmiş önemli projelerimizdendir. Yaz okulumuzda; yüzmeden İngilizce’ye, halk oyunlarından futbola, gitardan zumba dansına kadar çok sayıda branşta kurslarımız açılmıştır. Her alanda olduğu gibi atletizm  alanında da Ergene’miz, en iyi şekilde temsil edilmektedir. Ergene’mizi en iyi şekilde temsil eden Ergene Belediyesi Atletizm Kulübü sporcularımızı ve değerli antrenörümüz Metin Emin'i canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1846 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu